~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, December 23, 2008

Makan Ketam








Selepas kenduri besar..atuk aku belanja makan ketam ramai2 kat restoran "Anjung Ketam" kat labuan..perhhh..restoran tu lak kat atas laut..dgn ombak lak kuat masa tu..punya le bedebar2 time makan..tapi disebabkan ada ketam kat depan mata..perut kene isi dulu..aku ni allergic ketam..tapi malam tu aku bantaikan aje makan ketam..rugi x makan ketam fresh woooo..kebetulan malam tu sepupu aku nye birthday jadi buat le surprise kat dia..bayangkan malam tu aje, cukup le family kitaorg aje mkn kat situ..abis semua ketam kami balun..bukan aje ketam..ikan bakar pun kami lahap gak..aduh..sakan tul..tapi kitaorg happy sgt sebab kumpul ramai2..ank2 aku jenuh di kepung oleh pakcik2nya takut jatuh dalam laut..haha..lps tu kitaorg kene lak balik cepat sbb air laut dah naik..ombak dah kuat..maklumlaa laut lepas kan..Alhamdulillah..

2 comments:

Nur Syafawati said...

sonok eh makan ketam..x ingat kat aku...beso2 ketam tu..berjalan sakan ko kat labuan..bile la aku nak merasa jalan2 ke sane..ahahaha

eLYies said...

huwaaaaaaaaaaaa..ketam..aku terliurrrrrrrrr