~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, January 27, 2009

>>Mrs Beckham 2..kahkahkah..<<


Hahaha..syok sendiri..kahkahkah..adeh..same tak..adoiyai..
perasan tul aku..xpe laaa..janji V.I pgg pic aku..s.s tul laaa aku ni..

>>Jom Tengok..Chermin 2<<


Korang pernah tengok Filem Cermin..ini synopsis dia..
Chermin is a horror/suspense thriller about a woman who is haunted by a vengeful spirit trapped in an antique mirror. The plot centers on Nasrin, whose face has been disfigured from a mysterious car accident. When her mother discovers an antique mirror hidden amongst old family heirlooms, Nasrin finds herself strangely drawn to it. Nasrin’s fascination with the mirror turns into obsession and she starts taking on the persona of the mirror spirit, Mastura. On her quest to regain her past beauty, Nasrin submits herself to the mirror spirit by satisfying the mirror’s need for blood and revenge. Will she be able to sacrifice love for vanity? Is she able to look inside herself and see the beauty within? Or is what is reflected in her heart a shadow of the mirror?

Sekarang dh kuar dh cerita Chermin 2..inilaaa pelakon2 nyeee..hahahah..

memang thriller...

Monday, January 26, 2009

>>Dimana dia anak lembu saya..anak lembu saya sambut raya cina hei...<<

..Gong Xi Fa Cai..Tahun Moooooo...
Fuhh cuti panjang raya cina kali ni..ermmm..yang best tu mcm melayu pun raya..sbb masing2 balik kampung & buat kenduri tidak terkecuali aku..haha..MIL aku nk buat kenduri..fuhhh penat..dgn keadaan aku yg x sihat..ank2 aku pun batuk & selsema..jadi kene laaa gak..maklumlaa kenduri kt kampung ni byk keje..masak sendiri & makanan berhidang..jadi byk guna tenaga..so smlm berkerah tenaga gak le..tolong ape yg patut..then hari ni aku dh x larat..bygkn 4 buji panadol aku telan..air cap badak satu botol..air 100plus satu botol..aku rs mcm org kuar dr pub..hahahah..& kepala still algi berat..rs mcm skrg ni nk masuk jakuzi & masuk SPA je..kahhhhh..mcm pernah masuk jakuzi..kuikuikui..alkisah aku ade 2 org kwn rapat bgsa cina..kwn dr sekolah rendah..perempuan & lelaki..yg lelaki..aku slalu pggil dia "Leng Cai" (lelaki hemsem) hehe..sbb dia slalu panggil aku "Leng Loi (perempuan cantik) hahaha..klu time raya..sure mlm @ pagi raya dia akan call aku & wish..setiap tahun mcm tu..dia x pernah lupakan aku utk wish.."Leng loiiiiiii..selamat hali layaaaa"..tiap2 tahun mcm tu laa ucapan dia..even pelat cina dia pekat..hehe..jd smlm aku call dia utk wish Gong Xi Fa Cai..sbb mlm smlm & hari ni sure dia bz.."Leng caiiii happy chinese new year.."dia pun jwb.."haiyaa leng loi..thank u..thank u.."..even kitaorg jrg jumpa tp ms aku kawen dia datang..ms aku beranak pun dia dtg..adeh..x pernah aku dpt kwn lelaki cina yg close mcm ni..lps tu yg aku terkejut satu hari dia call.."Hai leng loi..sy ada hal mau ckp dgn u..sy mau kenalkn awk dgn my girlfriend..nanti dtg kl u bgtau haaa.." dia call aku semata2 nk bgtau yg dia dh ade girlfriend..huhu..aduhhhh...aku sgt2 terharu..no matter what even aku dgn dia x serapat dulu tp we are close together even we are far apart..
Then satu lagi girlfriend aku yg sgt2 close..dia cina..ms kami kawan mmg close..sbb dia jrg aku tgk kwn dgn kwn2 cina gak..kemana kitaorg berdua je..smpi aku pindah..& smpi skrg kami dh kawen..tp skrg aku dh lost contact dgn dia..Ms tu aku stay kat Jinjang Utara Kepong..area2 situ pn rmi cina..ms tu aku darjah 5..dh pindah..dia slalu tulis surat kt aku..kirim gambar..now dia dh kawen..aku hrp dpt jumpa dia lagi..

Friday, January 23, 2009

>>Arghhhh...!!!!<<

Huhhhh..hari ni aku sgt2 penat tahap gaban..Gaban pun x penat mcm aku ni..ape x nyeee aku kene siapkan 3 order..1 gift set cupcakes(25biji)..1 set hantaran cupcakes(9biji), 1 biji choc moist..adeh...penat..dh le mlm td aku x ckup tido sbb aku kene bakar kek..hari ni aku kene deco lak..fuhhhhh..esok org nak..lepas tu pagi2 dh kene awal bangun..kemas umah..aku ni memang pantang umah bersepah..bayangkan dlm 1 hari 5-6 kali aku sapu umah dek kerana anak2 aku yg suka buat sepah..mklum laa budak kecik..jerit melalak dekat diorg pun mn diorg fhm..yg dioarg tau..vroooommmm...huh..itu belum lg dgn mainan bersepah..dgn semut yg byk kt umah ni..adehhh..aku x tau mn dtg nyee laa semut ni..pantang ade bnda manis sikit mulaa laa berkerumun..aku beli spray seminggu je abis..anak aku aiman kalau dia nmpk aku pgg spray dia lari lintang pukang sambil jerit "mama, racun..mama racun..tepi adik..tepi semua"..hahahah..adehhhh..dh siap kemas cuci pinggan..aku kuar lak dgn mizi & anak..gi sarapan kt luar..dgn cuaca yg panas..adeh..kat umah aku ni dh bpe lame x ujan..aku naik pening sakit badan..sbb panas sgt..alhamdulillah..dugaan Allah berikan...jadikan aku kuat semangat menahan pening..hehehe..lps tu balik dh tengah hari aku kene kuar balik lak..nk beli bhn kek..ade yg terlupa lak nak beli..adeh...lps tu balik masak laaaakk sbb laki aku ade kt umah kn..then masak..Airel lak x bape sihat hari ni asyik nangis aje..lps tu muntah2..adeh..penat sungguh..ni kek x siap lagi ni..aku nk rehat jap sambil2 membebel dlm blog ni..mn tau ringan sikit beban ni hahah..ish penat tul laaa..jap lagi malam kene mendeco lak..adeh..samapi le pukul 12am tu kang..mau aku terbongkang mlm ni tido..huhu..

Thursday, January 22, 2009

>>Ya Rabbiii..mak dapat award nyaaahhhhh!!!<<


Aku gumbira..sgt gumbira..al kisah pagi2 ni aku xde mood sbb mlm td aku sgt2 pening & bdn aku sakit2..bila bangun mlayan karenah hero2 aku lak yg mcm ribut ni..then bila aku buka blog..waaaaaaa...mak happy nyahhh..dapat award dr Twin mak niii..(korang ingat Ekin je ade twin, aku pun ade twin gakkkk..) Orang nyee ialah SYA..my red friend..why red??? dia punya pasal laa nk red ke..green ke..blue ke..korang peduli apeeeee..heheh..thanks alot sya..i love youuuuu.. (asal aku tetiba mcm Azwan Ali ni..cehhh ni disebabkan baca blog dia semalam yg mcm *$#%#& tu laaa..
aku jadi terikut2 kahkahkah..)
Lepas tu kene laaa aku storykan about SYA ni kat you all..sbb rule nyee dh di bagi mc tu kan..nak x nak kene gak buat..kalau tak nak kene flying kick dr jauh ke??? ok laaa..meh laaa aku cite serba sedikit pasal red devil ni...hahaha..

Sebenornye aku baru kenal dak SYA ni..kenal pun kat dlm Forum M.Com..khas untuk ibu2 le..kahhh..sbb ms tu kitaorg dh jadi para ibu..eceh...lepas tu berlanjutan le ke dlm YM..ms tu mmg x pernah jumpa..dalam YM aje laaa dok berdendang-dendang dgn mak2 yang lain..dlm YM Conference je dah riuh..apatah lagi bila jumpa..lepas tu 1st jumpa masa aku buat open house kt umah parents aku kt KL..kalau buat makan2 sure dia datang nyeee ngeh ngeh ngeh..kitaorg ni cm dh kenal lama..kdg2 tu dak SYA ni jadi tempat luahan perasaan aku gak sbb dia ni seorang yg "pendengar setia"..ewahhhh nyah terrrangkat b*n*o* koooo...best kawan dgn dia sbb dia ni riuh mcm aku..yg kelakornyee kisah yg x dapat aku lupakan..ms open house tu..ade ke sedara2 aku kata aku dgn dia TWIN...ngeh ngeh ngeh..tak ke logik..dh tau selama ni mak aku peknen kan aku sorang aje dlm pewot tu..hahah...tapi xpe sbb aku mmg suka ade twin..di ulangi nyahhhh korang ingat Ekin je leh ade twin..hahaha...aku pun ade..twin tang mana..tang pipi jongket kitaorg le...hahahah..anyway SYA..im happy to be your friend..thank you for being a good listener..& thanks kerana nyusahkan aku buat tag ni hahahaha sbb aku suka kene tag..maklumlaaa aku desperate housewife..kene laaa slalu desperate kan..ahaksssss...

10's perkara tetang diri HERDA JOHAN

1) Nama aku sebenornye payah nak sebut..HERDA NEZUANTYE JOHAN..TYE disebut sebagai TI..bukan TEYE..mula2 org ingat aku org indon..indon pun indon laaa..janji mcm kris dayanti..ada permit & pasport..kahhh..tapi ms sekolah aku popular dgn nama TEYE..ms kt UiTM lak "BUAYA"..hahahaha..kalau orang isikan borang untuk aku ke apa ke..memang nama dlm borang tu selalu salah eja..benci betullll..

2) Aku ni seorang yg sgt sensitif..tak tau kenapa..sbb mmg mudah tersentuh..even aku tengok movie Elmo tu pun aku nangis..gilo ke ape aku ni..hahah..tp org stil suka nyakat aku..terutama hubby aku...benci betulll..

3) Aku ni talkative..ckp byk tapi ada isi okeyyyy..no zerooo isi..dlm family aku, aku le yg slalu bg riuh..aku bley masuk kepala sume org..tp klu org tu lain mcm je..mcm x ngam dgn aku..aku control leee..

4) Aku suka sengih..senyum..mmg favret aku suka senyummmm..sbb awet muda..heheh..senyummm sumeeee...senyummm..

5) Aku isteri yang sah kepada TARMIZI MOHD SAID..Ibu kepada AIMAN HAKIMI dan AIREL ISKANDAR..keluarga aku adalah yang utama bagi aku..aku sangat cintakannnn merekaaaaa...sekarang plan nak dapat baby girl lak..kahkahkah...klu bley nak TWIN...hehehe..aminnn..2010/2011..

6) Haaa..aku suka baking..& nilaaa keje part time aku kat umah buat kek & cupcakes..org order..aku buat..klu buat sendiri hubby & anak2 aku le yg makan sbb diorg mmg suka kek..

7) Aku orang LABUAN..pure labuan..anak jati Labuan..tapi dh lama menetap kat KL..now ikut hubby aku stay kat Nibong Tebal P.Png ni..sesape nk dtg penang habaq mai kat aku noooo..sape nak gi Labuan pun boleh bah bagitau..malatoooppp...

8)Aku tak suka sesuatu yang bersepah2..mmg aku tak sukaaaa..bangun pagi je aku trus kemas sume umah aku..yg penting dapur dgn tandas..aku pernah bangun pukul 3 am semata2 kemas umah..sbb aku x dpt tido lena klu umah x kemas melainkan aku betul2 sgt2 terlampau2 penat tahap gaban..

9) Aku ni mabuk laut..uwekkkk..even aku ni lahir kat Pulau Labuan yang dikelilingi laut..tapi aku mabuk laut..kalau naik bot..aku sggup terjun..hahahah..tp aku suka gi pulau2..cuma x leh naik bot je..buleh??

10) Akhirnyaaa sampai gak kat no 10..adehh..punya laaa payah nk sampai no 10 ni..kalau budak umo 4 thn kira sampai 10 mesti diorg tepuk tgn..tapi kenapa ye slalu mesti nk smpi no 10 je..kenapa tak 8, 4, 12 setengah..ermm..ape kene mengena no 10 dgn aku?? korang suka no 10?? aku x suka..aku suka no 11..hahaha..

p/s:"Aimaaaaannnnnnn jangan kacau adikkkkkkk!!!!!!!!"..
(asal xde no 11???)

Sunday, January 18, 2009

>>Ikan Siakap Bakar ala Nyonya dan Kailan Goreng Cendawan Telinga Kera<<


Ini dia ikan siakap bakar..jarang tul aku bakar-mebakar ni sebab aku malas dan x suka bakar biase2 aje..mesti ikan tu kene ade kuah2 skali..jadi aku rajin le ms ni..aku bakar le ikan siakap ni dgn resepi yg aku dpt dlm internet..taruk daun limau purut..aduhhh semerbak wangi..perhhh sedap..kekeke..puji diri sendiri..habih uuu..dgn cicah sambal kicap..lps tu masak kailan lak aku goreng campur dgn cendawan telinga kera ni..ntah ape le namenyee tp aku slalu panggil cndawan telinga kera..sbb bntuk dia berkedut2 & hitam & lembut..sedap..so ladies..enjoy viewing..hehe..

Saturday, January 17, 2009

>>Kipas..Lipas<<


video

Airel & Aiman memang takut lipas..anak2 aku memang spesies takut serangga..ape2 serangga..inilaaa telatah diorg bile Mizi takutkan diorg..lagi2 Airel..x tentu arah..hahaha..kesian betul le..

>>Medley Air Pasang Pagi..<<

video
Version 1 (Dalam Pemerhatian heheh..)

video
Version 2 (Setelah di kemaskini hehehe..)

Style Aiman aku nyanyi..dgn pelat..hehehe..kelakor tul..part lirik yang dia lupa mula gagap2..hehehe..inilaa lagu pertama yang dia hafal..

>>Jaga ko bang..jaga ko..<<

video

Ini lak taktic airel nak kenekan abg die..hehehe..

>>Kene Tengok!!<<

video

Ini dia..Lil' Aiman and Lil' Airel in da house..go with the flowwwww..heheheh..

>>Sabor mama..Sabor<<

Nak di cepuk..tgh makan..nak di bebel..x faham bahase lak..jadi akhir2nya..di snap gambor aje le mampu..inilaaa style anak aku makan..satu tikar dia aje yg punya..bersepah x yah cite..pasal budi bahasa pun susah nak cite sbb x faham bahase lagi..yang dia tau.."mama" "papa" "ka" "nah"..itu aje..hahaha..xpe laaa..pengalaman diorg sume tu..

>>Airis...("Air"el "Is"kandar)<<



Rambut anak aku ni halus..tapi panjang..adeh..jadi aleh2 aku ikat aje toncet..hahah..maklumleee kempunan nak "Airis"..hahaha..xpe..xpe..nanti mama usahakan gak dgn papa..hahaha..abg dgn adik doakan mama papa dpt gegirl yer..

>>Anak Sedara akuuu<<

ini laaa anak kakak aku yg sama muka anak kak sue tuuuu..haaa sama kan same..


Anak2 kakak aku..yg abg nama Ahmad Mukhtarazi..Yang kecik nama Alya Adriana..diorg ni mmg sekepala dgn anak2 aku..maklum le lahir lebih kurang aje rapat2..hehehe..

>>Keturunan Sengih<<




Sengihhhh..hehe..aku memang lew kalau bergambor x reti nak senyum biase2..mesti nak sengihhhh..sbb kalau gambar aku senyum je..mcm kelakor..mcm kontrol cun..kahhhh..inilaa aku..suka sengih..aku ingat lagi masa tu mak aku still jadi tukang jahit..kat area kedai tu ade sorang budak laki ni..anak kawan mak aku..ckp kat mak aku.."makcik, anak makcik ni suka senyum jeee..masa makcik mengandung makcik asyik senyum je ye"..mak aku jawab.."biar le dia senyum..kang kata sombong lak"..ambik ko..kene sejibik budak tu..ya betul..budi bahasa budaya kita..hehehe..

Kebab..Debab..



Aku namakan kebab ni "Kebab Debab" hahaha..tengok le isi nyee aku letak..mau rugi jual kat pasar malam..bukan aku mkn sorang lew..aku buat pun sebab ada mizi..dia suka makan kebab..hehe..dah lama aku buat ni..memandangkan pic dlm hpon..jadi malas aku nk upload pic..hehe..enjoy viewing..kahhhhh..

Cik Baba jatuh dalam parit...Memori..

Bekas parut jahitan..inilaa tanda anak yang baik..hehehe..alhamdulillah..


Inilah rupa hero aku aiman selepas 2-3 jam jatuh..kene 5 jahitan..kesian dia penat..sampai umah terus tido..nampak x kesan titik darah kat baju dia tu..hermmm..kenangan..pic2 ni aku baru ambik kt dlm hpon..Sayang Aiman mama..jadi anak yang soleh yer..amin..

Sunday, January 11, 2009

>>Melahapppp...<<




Hari tu gi penang lagi utk deliver cupcakes org order..so konon2 nak singgah kat Tesco Penang..tapi x jadi sbb hari pun dah lewat takut bridge jem..so gi laa tesco makro kat seberang jaya aje..jalan2 & pewot lapor..mula2 aku order mee mkn dlm kuali kecik..hahaha..unik tul..mizi lak mkn maggi goreng tomyam..aiman as usual KFC..& airel pun same nugget..then aku x blh nk masuk mee aku sbb rasa mcm sizzling..aku mmg tak suka sizzling mee..dulu mmg hantu..tp laa ni..klu semata2 rasa kicap aje..gulllppp..xde selera..then order laa pulok roti canai & roti telur..kahhhhh..pelahap tul..sbb mizi pun lapar tahap gaban hari tu..
hahaha..ini laa snap yg smpat di tangkap..

Saturday, January 10, 2009

>>Monolog seorang anak, ibu dan isteri<<

Ermm..aku x tau apa nak cerita..perasaan ini terus bercampur baur selepas aku membaca satu blog kisah ZULAIKHA yg membuat kan aku berfikir tanpa henti..aku tiba2 diam & berfikir.."apa akan terjadi pada aku lak klu bnda mcm ni jd kat aku"..Ya Allah aku x leh nk gambarkan perasaan aku..betapa Allah itu maha Esa..maha Adil..setiap apa yg berlaku telah tersurat..tp bolehkan aku menjadi sekebal mungkin..mjadikan aku kuat jika sesuatu terjadi pada keluarga aku terutama suami & anak2 aku..aku ingat lagi, ketika menonton OPRAH, ms tu kisah ttg seorg isteri & ibu yg kehilangan suami & anak serentak disbbkan tragedi kapal terbang terhempas..hermmm..betapa psaan aku bercampur baur..sampai sebulan aku masih mengingati kisah tu..btapa si ibu itu kuat menghadapi peristiwa tu seorang dirinyaaa..boleh kah aku menjadi sekuat itu???..

Kadang2 bila suami & anak2 aku dh tido..aku renung nereka & kepala ni terus berfikir.."apa akan jadi kat mama kalau papa xde..apa akan jadi kalau aiman & airel xde..dan apa akan jadi pd mereka jika aku tiada" hermmm ni yg aku malas nk fikir bnda2 mcm ni..air mata ni start le menitis..mkn berminggu le diri ini memujuk jiwa yg gundah ni..mmg mudah memberi semangat pada org yg berhadapan peristiwa yg menyedihkan..tp, kita x tahu bgmana org itu menghadapinya..& bgmana pula aku akan menghadapinya jika terjadi pada diri aku..

Aku pernah rasa kehilangan..pmergian ayah tercinta ketika umurku baru 5 thn..ketika aku masih tidak tahu apa yg terjadi..dan baru2 ini aku pulang ke kg halaman di LABUAN..aku melawat kubur ayahku..air mata ini tidak berhenti mengalir..wpun pemergiannye ketika aku msih tidak tahu apa itu kehidupan..tp, jiwa ini sungguh sedih & hiba terasa dia baru shj pergi semalam..

Dan baru2 ini ketika anak ku aiman jatuh terhentak ke bucu longkang & dahinya terbelah..dgn darah mengalir x henti2..wajahnya pucat, lemah..aku rs dunia ini berputar laju..aku kuatkn diriku untuk memapahnya sambil air mata & ucapan semangat buatnya x henti2.."sabar aiman..tahan sakit yer.."..terasa diriku ms tu tsgt lemah dan mula menyalahkan diri akibat perkara yg terjadi..ketika dia dijahit, saat dia meronta kesakitan "mama sakit..mama sakit", air mata ku x henti2 mengalir..dan bila dia kembali tenang dan berkata "mama nak dukung", jiwa ku kembali kosong dan kesedihan itu terus pergi sepantas kilat..aku kembali tersenyum..itulah kuasa Allah..SEKALI dugaan diberikan, SEJUTA rahmat dikurniakanNYA..

Ya Allah..semua ini dugaan dari mu..apa yang terjadi pada diriku dan juga pd yg lain adalah rahmat dr MU..akan ku terima dugaan Mu akan dtg dgn Redha & tawakal..Ampuni dosa2 ku..Semoga Kau rahmati perjalanan hidup suami, anak2 & diri ku serta keluarga ku..amin..

Thursday, January 8, 2009

I'm a perfect kisser..Ewahhhhhh..





perfect kisser

Perfect Kisser


You score as a Perfect Kisser. Its good to experiment
with kissing. Youve about perfected the art of kissing. Its fun
to do! For those of you who didnt know, some studies show the
bigger the lips the better the kisser. Just remember gentle kisses
on the lips, and some tongue, and altering the speed etc., can
feel really good too.


Go to Romantic
Love Quiz
to do more Quizzes!

>>Mat Selit<<




Nilaaa Airel yg suke nooo le dok menyelit kat belakang "Encik Mohd OGAWA Abdullah" ni..aku pelik tull leee..bpe kali dh aku jd rescue mama..suke jugak dia menyelit kat belakang tu...even aku dh letak penghadang masih gak dia berjaya menyelit..lps tu menjerit sbb x leh kuar..berpoloh2 tersekat kt situ..
aduhh anak ku Airellll..nak ubah kedudukan kusi urut ni bkn sng..
berat nak patah tulang aku..adehhh..

>>ci ke ci ke pon ponnnn..<<




Ni laaa xde keje..jadi mak taska mcm ni leee nk ambik hati ank2..buat le kereta api dgn kotak..mula2 aku nk buat keta..alih jadi lain lak..lantak lee..ms membuatnyee penuh kesabaran tul le..time tampal..di pijak..time gunting di koyak lak..adehhh..gila aku..nyesal aku offer diri nk buatkn..ni lee balasanyee..hahaha..tapi x pe utk ank2 tercintaa..sggup ku lakukn apa sj..buat simple aje lee..jadi..asal blh "ci ke ci ke pon pon.." aduh ank2 ku..bile dh di buat main nyee kejap aje..di jadikn pondok2 lak..aduh berguna gak rekaan aku...blh di pelbagaikn..lps ni aku x nk buat lagi..sbb penat..dh lunyai keretapi ni..jadi bhn buangan..ape x nyee..Aiman aku dh geram "mama, ak alan pun"..yg kecik lak,
di koyaknyeee..cehhh..mizi balik keje pelik kotak tersadai tgh umah.."mama asal kotak ni ada kt sini?".."buat keta apiiiii"..

Tuesday, January 6, 2009

Alya..Alya..

Anak kakak aku (Alya Adriana)

Inilaa anak kak aku yg sama muka dgn anak Kak Sue M.com..hehe..same ke..?

Anak Kak Sue M.com (Nur Alya Batrisya)

Monday, January 5, 2009

Picnic..The End...







Lepas dah abis berpicnic kitaorg pun separated untuk bjalan2...aku ajak mizi gi Queensbay (Jusco) jalan2..dah lama x dtg sini..saje laa jalan2 bw anak..jadi sempat le menyoping barang sikit..mizi beli perhiasan kayu untuk letak dlm umah..ini beberapa barang nyee..masuk harvey norman mizi nk usha sofa & katil..perhhh..telan ayak liuq lee dgn regenyee..hahaha..lps tu lapor makan le kt food court jusco..perhh penat betul hr tu..aiman dok dalam kereta tolak..adeh beria2 dia memutar stering konon bw keta..hahah..airel lak terpaksa dok dlm bakul kecik tersepit..hehe..kitaorg happy sgt hari tu sbb dpt bersama..
anak2 seronok..aku & mizi pun seronok..
"Ya Allah, semoga kebahagiaan ini berkekalan sampai bila2..amin".

Picnic Pt.3 (Taman Belia Perbandarn, Penang)

Kak Farah & Family
Me & Family






Ok..time nak balik lak..singgah lagi 2nd playground yang besar sikit..nak bg cool down anak2..heheh..yang best tu mak2 ayah2 pun main skali..seronok tgk ank2 main same..yerlaa masa kecik ni laa kita nak together2 kang dah kawen dh ade menantu..payah lak..fhm2 aje laaa..hehehe..