~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Sunday, January 11, 2009

>>Melahapppp...<<




Hari tu gi penang lagi utk deliver cupcakes org order..so konon2 nak singgah kat Tesco Penang..tapi x jadi sbb hari pun dah lewat takut bridge jem..so gi laa tesco makro kat seberang jaya aje..jalan2 & pewot lapor..mula2 aku order mee mkn dlm kuali kecik..hahaha..unik tul..mizi lak mkn maggi goreng tomyam..aiman as usual KFC..& airel pun same nugget..then aku x blh nk masuk mee aku sbb rasa mcm sizzling..aku mmg tak suka sizzling mee..dulu mmg hantu..tp laa ni..klu semata2 rasa kicap aje..gulllppp..xde selera..then order laa pulok roti canai & roti telur..kahhhhh..pelahap tul..sbb mizi pun lapar tahap gaban hari tu..
hahaha..ini laa snap yg smpat di tangkap..

7 comments:

ai said...

mee kicap??? eeuuwww...

Nur Syafawati said...

berselera lak aku tgk mizi nye roti telor tu..gulppp...diet ..diet..kahhhh

nasz said...

SEAP LAK AKU TGK ROTI TELOR TU... ISH, NI YG RASA NAK MKN ROTI CANAI LAK NI. TP AKU TAK LEH CIUM BAU KARI MAMAK TU. HUHUHU

MUMMY ILA said...

bagus tol makan leh kongsi. kalau aku kim salam jela. sekuali tu aku sorang je makan..x pun apis sorang je bedal sekuali tu..kahhh...

tgk saiz la kannnnnn..kahhh

ayien78 said...

walau pun ko jauh herda...aku nk jemput gak ko jenguk blog yg ada kedai aku

babyjayscloset.blogspot.com

kasihatie said...

sodapnyer...salam perkenalan kak her..

alerts said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry