~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, December 26, 2008

Sape malas lipat baju?!

video

Aku ingat lagi masa dok umah lama..Mizi tunjukkan aku video ni supaya aku x yah susah2 nak lipat baju dah..dia kata "kesian mama nak kene lipat baju manual"..(kalau dh ade jual mesin lipat baju jenama Sony dah lama aku suh laki aku beli)..1st time aku tengok video ni memang sangat menarik..kelakor pun ade apatah lg bila dgr background music tu..hahahah..bila tgk betul2 lagi menyusahkan aku ade..nak mencari kotak lak kat belakang tong sampah besar Giant satu hal..nak mengukur/memotong satu hal..kang bila dah buat ank2 aku buat pondok2..lagi satu hal..haha..jadi ibu2 sekalian tanggungjawab kita lipat baju secara manual je le..lebih afdalllll...hehehehe..tapi apa salahnye nak cuba kan..mn tau senang lak keje korang..tapi lps tu simpan le mesin tu betul dalam almari ke, bwh katil ke..kang ade yang buat jadi pondok2..
Selamat Mencuba!

1 comments:

elly said...

kemas giler kalo lipat baju guna menda tu kahhhhhhhh...