~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, February 9, 2009

>Choc Moist Cakes..wallllaaaaa..<<




Nyam..Nyam..Choc Moist cake ni di order oleh jiran aku sebelah umah..thanks Kak Marshitah!..hehe hari tu aku bagi dia cupcakes as a gift then dia order untuk cake lak..untuk jamu anak2 dia yg balik bercuti..masa aku deco kek ni aku lak terrrliurrr kahhh..especially anak aku Aiman yg mmg hantu kek..hehe kesian dia.."Mama, ni ukan (bukan) kek aban (abang) kan..ni ke owang (org).." huhu..xpe nnti mama buat kek lagi yer sayang..

7 comments:

ai said...

giler arr kau!! aku pon menetek netek air liur ni. dah le cantekkk..

Mama Herda said...

hehehe..sabor ye k.i..sabor..tq tq..aku nk buekkn kita ni jauh..adehhh..xpe kang aku tuwun bln 4 kawen alyyn aku buek yooo..

Nur Syafawati said...

perghh..marbeles la deco kek ko her...kemas jerk...lawo gile!!aku pun rase mcm nak gigit je kek tu!!huhuh..sedapnyer...

aloh..cian aiman..hahaha..xpe..mama ko tokey kek..xde hal..1minit leh wat kek utk ko aiman..kahhh

zai_az said...

asal masuk sini, mesti perut ku bunyi.. hey...

cheesy8 said...

hehehe...mmmg menitik2 air liur..air hidung semua...rasa na gigit2 jer! ;-)

Mama Herda said...

sya>> tq sya..geget jgn x geget "intan" payung..kahhhh..

zai>> bunyi lapar ka bunyi berisi lg zai..hahaha..

chessy>>thanks..adoiyai..lap2 cepat kang basah..hehe..anyway i add ur link..

cheesy8 said...

hey..! u owe all ur thanx 2 ur ChocMOistCake..! ;-)