~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, March 10, 2009

>>Apa ada dalam "Kotak Merah"???<<

Sara (nmpk mate je), Kak aiza, faiz, ila..

Aku & Cik Lynn..dia bukan mak..dia bakal mak..heheh...

Aku, Kak Ai (Goyang Gerudi) & Ila (Rock)

Haaaa..aku bukan nak buat magic dalam kotak merah..tapi memang magic..sbb aku nyee N800 ni tibe2 buat hal x leh upload pic..then tetiba magic lak..dia kesian kat aku..so dpt le upload..hehehe..inileee telatah mak-mak ayam bile jumpaaa ramai2..kitaorg jumpa kat REDBOX Pavillion..perghhh mmg gawat ibu2..gawat abis dlm tu..riuh rendah..dgn laungan2 sore2 yg berkumandang tidak henti2..berebut mike..smpi tumpah2 sup..best le jumpa korang..ILA, K.AI, SYA, K.AIZA, LYNN, YANA, FAIZ, SARA..aku apa lagi dh lama x gedik terus menggedik hahahaha..release gak tension kan bile jumpe..anyway terima kasih pada hubby ku yg bagi izin jumpa mak2 ayam ni..hehe..jadi saksikannnnn leeeeeeeee...

video

Introduction to all mak ayam at RB that day..


video


video


video
Bila matahari dah terik..ini le jadinyeeee..hehehehehe..

video
makan sate ramai2..samapi terduduk..ni dh x termampu nak nyanyi dah ni..bantai le lagu ape yg ade dlm stok tuuu...hahaha...

5 comments:

MUMMY ILA said...

gilo...gilo....gilo... x mampu aku menatapnye

ai said...

wakakakakakakaka!!!!
sonok gilos!! sore kau sedap her. DiKOCOK KOCOK ahhhhhhhhhhh...

danirma said...

aku suggest kan kalo lps ni kowang smua pi koke lagi...masing2 bawak masing2 eh...aku nmpk cam x cukup jer mic yg ader tu...wkaakaka

Nur Syafawati said...

perghhhhhhhh..sumbang nyer sore kite2 kannnn???kahhhhhhh..sore ko mmg superb her..kocok2 ahhhhhhhhhh...kahhhhh..nanti aku email ko yerk..video ko kocok2

FaizAmYAirieL said...

kahh..hadei her..kocokan ko mmg hangat...kaaaaahh...sampai ati ko aku berpusing2 nyanyi lagu matahari tu ko terus fokus tempat lain erk...ni nak majuk ni kah....cinta sate tu fokus crocs erk..ekekkee...aku dgn sara tu mcm pasangan lesbo jer kat blakang tu..kaaaaaaaahhh