~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, March 13, 2009

>>Le Tour De Langkawi (Cenang Beach)<<

praktis make perfect hahahaha...





Lawa kan..uii time ni memang lawa..masa ni sume org kat beach tu dok pegang kamera je nak snap time matahari terbenam ni..nak letak dalam blog le tu...hehehe..



Aksi2 romantik di pantai..teringat lak lagu Anita S'wak dgn Sudirman tu..hehehe.."bercanda di pasiran pantai, bersama kita bermadu asmaraaaa..kita berduaaa"..









Aksi2 gedik sexy sendirian..hehehe..

Aiman meninggalkan jejak..

Lepas balik dari Underwaterworld Langkawi, kitaorg plan nk gi mandi beach lak..Lama sungguh tak mandi pantai..mula2 aku xde mood nak mandi tetiba layan punya layan best pulok even aku x mandi sbb bila tengok matahari terbenam waa..aku sgt terkesuma dengan ciptaan Allah yang satu ni..aku jadi photographer je le..hehe..tambahan dengan keseronokan anak2 aku yang 1st time mandi pantai..waaa bukan main seronok lagi..air laut lak bersih..cuaca pun ok..Alhamdulillah..kitaorg lepak2 time petang kat Pantai Cenang..mula2 tu aduhai panas terik..aku dah cuak dah sure sunburn ni..tapi makin petang cuaca dah ok..nasib x itam muka aku..balik2 hotel terus kepenatan memasing..tapi puasssss..

3 comments:

ai said...

Kiut sungguh kau Her!!! Aku suker giler wei gambar last tu. Aiman jadik 'I'. Sangat kretip + inovatip!! ;P

Mama Herda said...

alaaa k.i..mekacih..kiut yerk hehehehe..kahhh..pic aiman tu pun pyh nk suh dia dok tegak betul2..hehehe..nsib dpt snap..

♥ Eda ♥ said...

amboi bukan main vouge ko eh..aku ingat kan minah mana yg posing maut ni..upenyer herda tonggek...kahhhhhh