~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, April 21, 2009

>>Aku masih ingat...hehehe..malu nak cite<<

Pic ms lepas tunang..hehehe..

T.q kak ira sbb tag aku..hehe inile jwpnnyee..malu gak nk story morry ni..hahaha..

1) Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya …

Pudu Raya..ms tu bru 1st time jumpa..dia ambik aku kt situ..Aku ms tu studi kt UiTM melaka..dia dok penang..so jumpa situ utk 1st time..panjang cite nyee..mklumlee percintaan jarak jauh berkilo2 meter jauhnyeeee..hahaha..


2) Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
Dia very caring!!!


3) Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda …
Hehehe..adeh nk jwb cmne erk..sbb kitaorg takde dating..dating dlm tepon aje..sbb jauh..kenal pun melalui tepon aje..hehehe..


4) Jika anda masih ingat, ayat yg dia gunakan ketika meluahkan perasaannya …
Rasanyeee..xde de luah2pun..mcm faham2 sendiri..cuma dia ckp nk kawan lebih serius aje..so fhm le..hahaha..


5) Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
Kenal awal thn..lps tu bercinta, tgh tahun bertunang..lps tu kahwin..then peknen pun akhir thn pd tahun yg sama..hehe..sekejap kn kitaorg bercinta..hahaha..dlm satu tahun tu je le..terjadi sume perkara yg miracle..hahaha..


6) Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
5 tahun..20Nov..

7) Kejutan yg pernah dia buat pada anda …
Ermm..xde..tp time nk ajak kawen dia dtg jauh2 dr penang jumpa mak abah aku utk bgtau hasrat dia..hehe..lps tu bw satu beg pakaian..mula2 abah aku ingat nk tido umah aku..hahah..rupenyee dia bw cenderahati dlm beg tu..dr langkawi..haha penuh satu beg..terkejut aku..nasib x tido umah..mampus kene tibai..hahaha..

8) Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
Private & Confidential..hehehe..

9) Bagaimana dia melayani karenah anak2 ?
Dia mmg seorg yg sukakn budak2..& ank2 aku mmg manje sgt dgn papa diorg ni..mmg suami aku rajin melayan karenah diorg sbb sabor..hehe..klu cuti mmg hubby aku kt umah aje melayan anak..

10) Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda
Alhamdulillah sume ok aje..sama rata..


9 comments:

ai said...

ececeehhhhhhhhh :P

tangkap gambo pon malu2 meow. tp dak mizi lak budget macho ooo. ngeh ngeh..

Gieyana said...

Sempoiii ar ur pic..malu2 meow cam ai ckp! biler turun penang leh ler jumpa..

sis_nita said...

sama lerr ngan asben akak.. suka melayan bebudak.. jadikk akak pon curi tulang lerr.. huhuhu!

Nur Syafawati said...

comey je ko her..kecik molek je..senyum tetap same..heheh

nasz said...

seronok kan dpt laki yg pandai melayan anak2. bahagia je rasa...

her, bila nak tambah lg anak? wakakaka

*MaMa HeRdA* said...

ai>> kah k.i..time tu stim2 ayam lg hahaha..

gie>> roger aku yer gie

sis nita>> leh buat partner le laki ko dgn laki aku sis buka taska hahaha

Sya>> ahakssssss..

nas>> bg ko banak dlu nas..hahaha..

~~ciklinn~~ said...

wah sgt bagus laki kau yerk... satu beg ha bawak hadiah utk bakal mentua..bagus2...

ala tomeiiyer kau herda kek gambar tu..

*MaMa HeRdA* said...

ciklinn>> time tu nk bodek kene le bg satu beg ciklinn hahahaha..heheh..skrg tomei tak?? kahkahkah..

aTan and JuLies @ aYu said...

kak her dulu study kat uitm melaka gaks ekkk..??