~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Wednesday, April 1, 2009

>>Layan je leeee..hehe..<<

AIREL ISKANDAR
~the journey~









Aku dok belek file picture dlm desktop..tgk pic-pic anak2 aku
Aiman Hakimi & Airel Iskandar..
Aiman tahun ni dia dh 4 tahun..Airel lak dah 2 tahun..kejap nyee masa berlalu..teringat time banakkan diaorg2 ni dulu..dugaan beranak tu Allah saje yg tahu..huhu..perhhh..tapi aku amat puas..Alhamdulillah..bile tgk balik pic2 ni..aku happy sgt bergelar ibu..membesarkan anak2 mmg dugaan..kene sabar..kene banyak banyak sabar dgn pelbagai karenah diorg ni..huhu..kdg2 tu mmg le marah. Marah sebab peraasan kan bile dh rasa geram..tipu leee klu ade org ckp x marah anak..marah bukan benci..tapi nak mengajar anak..biar anak faham mana yang x elok..mana yg elok..Aku selalu berdoa agar anak2 aku sihat, jadi anak yang soleh..sentiasa patuh ckp..walaupun diorang nakal..tapi aku sukeee sbb keletah diorg membuat aku org yang paling bahagia di muka bumi Allah ini..tak lama lagi diorg ni nak sekolah dah..hermmmm..makin lama..makin berjauhan lak dengan anak2...sayunyee rasa hati..tu pasal aku x nak keje dulu..sbb aku nk besarkan anak2 aku sendiri..biar aku puassss..biar aku sndiri rasa ape yg diorang rasa..walaupun penat..tapi bagi aku..itu tolak ketepi..yang penting kebahagiaan anak2 aku.. "Aiman, Airel..Mama sayang abg & adik sgt!!.." ........sayuuuuu.......

AIMAN HAKIMI
~the journey~















10 comments:

MUMMY ILA said...

so sweeeettt!!!

aiman sejibun cam muka ko.. airel cam muka mizi. hehe

aiman tu nampak tol muka nakal, aktif dia. airel nampak manje.. heheh..sungguh comel tgk anak2 ko cam ko gak..

*HeRdA* said...

Ila>>> hahahaha..tu lee kuah x tumpah ke nasi..kuah tumpah ke lantai hahahaha...

el said...

ur journey mn kocok...kahhhhhh..asyik ko aiman airel..laki ko mn..xmo interprem ke...meh la nk tgk..nak cuci mato..asyik tgk tino jo...hahahahaha

D.O.U.B.L.E...S said...

alahai chumellnya aiman..nampak gigi dia...

D.O.U.B.L.E...S said...

alahai chumellnya aiman..nampak gigi dia...

~~ciklinn~~ said...

ala cumell budak ini..... pandai bukan main suh senyum amik gambar erk...

FaizAmYAirieL said...

alaa ko cite camtu..sayu jgk la aku...mmg kan puas ati tgk anak2 membesar depan mate..tp aku leh jage anak aku weekdays mlm jerk n weekend je la..sbb tu kalau weekend aku pegi mane2 aku akn bwk die x leh tinggal n sesape nk pinjam nk bwk balik kg ker walaupon nenek ke hape ke mmg aku x kasi sbb time aku dgn anak aku mmg sgt limit..kdg2 aku balik keje sampai mlm die pon manje kejap je pastu dah tido esok aku gi keje die tido lagik..mlm je jumpe n sekejap jerk jgk mcm tu la esok dan esoknye..huhuuh..sgt sedey..tu blom masok yg aku kene balik lewat ke hape..towl x...tp tu pon dah Alhamdulilah la ade tu lagi yg x kene berjauhan dgn anakkan..camane la perasaan diorg..huhh..ko mmg membuatkan aku sayu jgk la her..mmg kocok sgt hati aku skrg ni..ehehe

ai said...

Ngan anak2 mmg camtu kan? Dowang le madu racun bagai. Apa2 musti kepala hotak ni tingat kat dowang dulu.. :)

IRMALIAH MOHD RAMLI said...

apa lagi her....anak2 dah besar tu.....jom join aku tambah lagi...wkakaakaka

*HeRdA* said...

el>> kang aku intepremmm kang..org xnk tgk..hahaha..

siti>> hehe..tu le aiman sy..heheh

ciklinn>> hehe..tu le ank2 cik linn..mcm2..

paeh>> huhu..a'aa aku sayu bile type tu paeh..

k.ai>> a'aa le k.i..ape2 pun ingat ank2 je..

k.ir>> kahhhhhh..iye lee k.ir..kang aku buat team kang..hahah