~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, April 13, 2009

>>My New Look<<


Cmne..cmne..ok tak blog baru aku?? berpeluh2 aku buat ni..hahaha..minta maaf yer pada kawan2 yang nk buka2 tapi tak terbuka2..anyway..pada sesape nama yang xde dlm Blog List aku tu..tlg le tggal komen yer..aku nk update balik..mekasih..aku CINTA kalian sumeeeeee!!!

15 comments:

fazilzura said...

emm ok .. sweet jek .. tp dr screen aku ni nmapk blog ko ni cm separuh jek.. ke x kuor2 lg..?

Miss Moon said...

herda aku hampir nak nagis tau ..hampir nak guling guling atas lantai tau ....hahhahahah

sangat lawa n sweet cam nko herda woooooooo

Gieyana said...

sejuk jer mate memandang...jgn lupa add sy lak!suker tgk gmbar awak berpelukan di bwh pokok kelapa...nk posing camtu ar nnt!hehehe...

sis_nita said...

walaweiii.. mmg canteqqqq..

*MaMa HeRdA* said...

Ok Gie..thanks..dah add dah..

*MaMa HeRdA* said...

tq sis nitaaaa.....muaaahhhhhh...

D.O.U.B.L.E...S said...

cantinya umah baruuuuu

MUMMY ILA said...

sabassss....sweet jekk

ppb_ppkp said...

cun..cun

Rafizah Nordin said...

uikssss kaler lembut jekkk tp adakah selembut tuan rumah ni hahaha!

cun her cun sungguh!

~~ciklinn~~ said...

wah comel2.... haku suka haku suka.... amik kat ner ni.... cun habisss la......

♥ Eda ♥ said...

baper ratus kali tukar layout daaaa... tadi aku ingatkan tersalah blog..upenyer layout ko makin canggih...cantiks...dah aa tu toksah tuko lag pehnih!

E.L.I.Z.A said...

sweet...eli suka font dia la..pakai font ape ni?
jgn lupa amik award kt page eli

el said...

sweet jek..aku suke aku suke..meh la ajo aku pun nak tuko gak ...

ai said...

SANTEK LA...! MACAM KAPKEK LAK LAYOUT KAU NI. MMG SWEET!!

AKU JUGAK CINTAK SAMA KAMU KOCOK!