~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, April 10, 2009

>>Org panggil ko kocok ke?<<



Suhida bertanya kat aku dalam chat box aku tu.."Org panggil ko kocok ke?"..dengan mata aku pun terbeliak terus aku gelak..hahahahahaha..adeh sue oleh kerana persolaan mu tu sangat luas..hahaha..aku kene buka entry khas untuk menjawabnyeee..takut dislahertikan..haha..al kisah...sebenornyeee kali pertama aku dengar lagu ni masa aku tingkatan 5..ms tu stil zaman2 radio lagi..tetiba aku pun dok tgh cari tukar2 channel radio dengar lagu ni...aku pun panggil adik aku suh dengar..kita bukan main gelak lagi sebab lagu ni macam kelakar le..hahahaha..(tu leee jgn gelakkan kan dh kene bagi gelaran..hahaha) Lepas tu setelah aku kawen..dan dah beranak..aku beli handphone..dlm handphone tu ade MP3 lagu ni..aduhaiiii..terus aku teringat "aku mcm pernahdengar lagu ni" hahahaha..rupenye dah jadi lekat kat aku lak sbb dh dlm handphone..aku nk buang sayang..hahaha..sbb dengar mcm best je..lagi2 anak2 aku suke lagu ni..hahaha buleh tak..apatah lagi Airel aku suke menyambung ahhhhhhhh kat belakang lagu..lepas tu aiman lak siap hafal dh lagu ni..hahahaha..

Al kisah kenapa aku di gelar "KOCOK"..haaaaa..inilah bermula segalanyaaaaaa..dek kerana mak-mak orang yang sgt tension dgn kerja & laki & anak-anak di rumah...kami pun berkumpul le di Red Box untuk bersua muka..kali pertama le kami bersuaaaa ni..bayangkan baru jumpa ni dh macam 100 tahun kenal..hahaha..tetiba..aku pun dengan tidak tahan lagi hendak memegang mic..aku pun tekan le no lagu..hahaha..inilah pilihan lagu aku yang pertama "KOCOK-KOCOK; INUL"..hahahaha..korang jgn gelak..aku tau korang tgh gelakkan aku tu..ko bayangkan..astagah (maafkan mama, papa....hehehe)..banyak-banyak lagu best ini yang aku pilih...perhhhhh..mmg menguji kekuatan vokal leeee..nk bunyiii aaahhhhhh satu hallll..erkkkkkk satu halll..hahaha..tu pasal le mak-mak ayam ni panggil aku "HER KOCOK"..sampai le sekarang..jadi lepas ni kalau nak gi RedBox..inilah lagu tema akuuuuu...hahahahahahaha..adehhhh..

p/s: video tu lagu aje yer korang dgr..goyang2 inul tu jgn di tiru kang patah tulang belikat kang..jenuh nak usung kang...lepas tu jgn lak bayangkan aku buat mcm tu..aku nyanyi je..goyang..tak mampu..hahaha..takut terseliuh tulang rusuk..hahaha..

12 comments:

suhida said...

kekeke...gitu kisahnye.daku pun ada gelarannye gaks...biasa la tu..pelik gak dari hari tu duk baca,dorg panggil kocok kocok..nak gak tau nape...nyanyi takpe lagi.jgn digoncang goncang montonya mcm inul..takleh blah..hahahhahaa...

ai said...

Jangan memain oooooooo!! KOCOKAN Her kalah si Inul tu...sore pon lagi sedap dari penyanyi asal tau!! HIDUP HER KOCOK!!!!!!!!!!

~~ciklinn~~ said...

miahahhahahhahahha owgg baru ku tau nama Kocok itu... huhuhuhuhh

hishh bila aku nak dgr ko nnyai lagu kocok n goyang inul itu yerk...

mek nanti bg aku no tel yerk... mana tau leh jumpa masa aku gi pennag nanti...

nasz said...

kahhhhhhhh... kocok pon kocokla besen...

ppb_ppkp said...

hiihihih.....kelakar btoi laa

el said...

alahai kalah inul ke..vote for her kocok..hehehe mlm2 kocok mz..kahhh

*HeRdA* said...

di kocok-kocok!!!..ahhhhhhhh..kahhhhhhhh..kahhhhhh..

Che Ku Nor Zuliana said...

he he.. di kocok.. kocok.. hhaaaa.. hahah...

Bibu said...

wakaka sib aku tak pilih lagu kocok2 ni kemarin kot tak sure kene tibai gelak gak!!

♥ Eda ♥ said...

ko bole hafal lagu tu ye her...sungguh ko peminat dangdut sejati..aku sampai skarang tak hafal..kahhhhhh!~

fazilzura said...

WAKAKKKAKA>. meh aku smbung gelak..adeh padan ke tetiba jek glamor jd nye nama ko

E.L.I.Z.A said...

hehhehe lucu sungguh...btw her,dpt award..grab it at my page k