~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, August 13, 2009

>>Buzz..buzz..<<

Nape tetibe aku buzz ni..aku x online YM ok..hahaha..actualy..2-3 hari ni..perkataan buzz ni aje bermain dalam kepala otak aku..hahaha..ni semua disebabkan rakan sekampung, ex-school mate, rakan se geng zaman muda belia..dulu perbincangan hanya meliputi hal2 ehwal remaja aje..ni sbb dh beranak memasing..hal ape lagi..aksosori kelengkapan yang harus...eh bukan..yg pasti menjadi impian ibu-ibu yang lain gak..rakan ku ini kini menetap di LONDON sbb further study..dlm 2-3 thn lagi dia akan bergelar Doc PHD..hehe..LONDON..tmpt dimana Princess Diana beranakkan kan Prince Will-i-am tuuuu..haaaaaa.. haaa LONDON bukan Lendu, Alor Gajah tempat aku belajar dulu..ok abaikan kisah yg itu..ni aku nk kisahkn pasal..satu hari aku tgk pic dlm FB dia..dia baru je beranak..tetibe..aku pun nampak le kedudukan anaknyee diletakkan di mana..hahaha..apa ayat aku tulih ni..kahkah..aku telek2..di dalam "QUINNY BUZZ"..yang amat aku idam2kan..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aku apa lagi..dgn tak tau malu..

"Hyda, kang ko balik M'sia..ko bawa sebijik Buzz tu kat aku"
(sbnrnyee ayat penyata je..)
"Ko nak ke buzz tu??? Aku balik 2011/2012"
(aku apa lagi..si kawan dh tawarkan diri..hehe)
"haaa elok le tu..aku mmg nak plan peknen time tahun2 tu gak..ahaksssss"
"Okay..nanti ko bgtau le ye nk yg cmne..kat sini murah aje dlm 300+ je.." "kahhhhhhh RM 300 ke hahahaha.." (soklan b.o.d.o aku)
"duit sini le 300..kat sana mahal gilaksssss.."
(klu betul rege tu..aku beli 3 biji hahahahah..>>ayat dlm hati aku<<)
(so aku pun kira2 ler..dalam..Rm1,4oo+ rasanyeee..)
"tu laaa sini gilerrrr mahal..mau nak dekat RM3k....."
http://www.littlewhiz.com/pd_quinny_buzz.cfm
"warne ape la tu yg dia minat..hehehehhehe bergaye la ank ko pasni ye.."
"inilaaaaaa...buzz idaman aku...hahaha.."

;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;
;;;

Quinny Buzz 3 2009 (Strawberry)


atauuuuuuu...

Quinny Buzz 3 2009 (Gold)
InsyaAllah..kalau ade rezeki..aku nk kene kumpul duit dulu ni...hehehehe..

p/s: kang tetibe ade buzz 2010..2011..hahahahaha...itu nanti kite cerita lain erkkkk...hahaha..

5 comments:

el said...

herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aku nak satuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aku kumpul duit dr skrg eh
1400 je eh...
ok...
mmg tersgt sgtlah lawooooo
nak plak dah leh buat cam buai haa ko
huhuhu
aku nakkkkkkkkkk
aku pun nak banak gak dlm thn 2011/2012
berdekah3...

~sall said...

A'alaaaa...tersangat laaaaa lawaaaa. kalau murah aku nak satu. nak simpan tuk next bb....

fazilzura said...

AKU NAK JUGAKKK ...

lawo ler plak hok meroh tu .. aduyai

*MaMa HeRdA* said...

el>> el aku x dpt nk janji le leh kirim ke idak..tu pn member aku offer..aku sj2 tnye je..tetibe dia oofer nk belikn lak..

sall>> huhu..tu le sall..kt sini mahal gilerrrr...

zura>> hehehe..aku pn kna kumpul duit ni..

Fiza Nordin said...

her, cun! cun! tapi ya ampun mahainye!!! tp kalau ade bajet ape salahnye...kumpul duit!!!hisk