~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, February 12, 2009

>>Anak Bertuah Part 2<<


Cerita ni adalah kesinambungan dari cite K.Ai..hehehe..aku baca blog dia baru aku teringat kisah aku..sebenornye kisah ni berlaku di pagi raya yg hening..tengah aku bersiap dgn laki ku yg tercinta rupe2nye Aiman ku telah mengerjakan lipstick ku yg baru shj aku beli..dan aku belum rasmikannye lagi..dah lama aku x berlipstick..huwaaa..inilaaa lipstick yg baru ku beli untuk hari raya dr hasil kumpul duit jualan biskut konon nk beli alat make up..mklumleee dh lame muka ni x berhias..tetiba tang nak ambik lipstick..aku tgk lipstick aku dh xde..penyet..huwaaaaaa..dgn tidak semena2..aku terus menjerit sekuat hati..AIMAN!!!!!!!!!!!!..mau jiran2 aku terkejut kot ingan takbir raya..hahaha..adoiyaii dh le pagi raya..Aiman aku dgn muka selambe mengerjakan lipstick aku..punya laa aku marah ms tu tp terus jd sedey xpe laaaa..nk buek cmno..xde rezeki..tp buleh pakai lagi..main tonyoh2 je le dgn lipstick brush..
nasib le x mahal lipstick tu..
aiman anak mama..
jgn ko pakai sudah..
klu ko pakai mama lastik ko..hehehe

To Kak Ai M.com:-

"Haaaa K.ai..ko anak pompuan kan..
lipstick coletnyee sikit aje..
haaa ini penangan anak lelaki...di penyetkan nyeeeee...huwaaaaaaa..kehkehkeh..
"

7 comments:

ai said...

wakakakakaka...siap ade 'part 2'!!
anak jantan lagikkkk ganas..keh keh..kau penyek2kan takpe lagi aiman. Jgn kau colet lak lipstik tu kat mulut kau auwwwwwwwwwwwww!

hihihi

aku punye lipstik tu pon sib bek tak mahal punye..silky girl je..tp sayang le sbb aku ni pesen ada sebatang je. guna smp abis, baru beli lain.. huhuhu

Mama Herda said...

hahaha..k.ai aku baca blog ko bru teringat lipstick aku gak..trus buat part 2..haha..hehehe..same le lipstick aku satu je..pakai nyee berzaman..hahaha..

MUMMY ILA said...

anak ko nak jadi pak andam kot cama adik kak ai..A.J

fizanordin said...

kang aku lak buat 'anak bertuah part 3' wahaha!!!

Mama Herda said...

hahahaha..bertuah..bertuah..

E.L.I.Z.A said...

ya ampunnn...ganas tu..kalu eli pun eli ngamuk gak..hehehhe

Mama Herda said...

hahaha eli..ni laaa klu ade 2 hero kecik + 1 hero besar dlm umah..hahahaha..