~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, February 12, 2009

>>This is what i call "hey walley walley hey walley walley" hehehe<<




Perhh order lagi..Alhamdulillah..hehe ini lak order drpd jiran aku kat depan umah..Kak Farah..dia mmg suka choc moist ni..kali ni dh bape kali dia order choc moist ni..cuma kali ni nak dua but in a small pan..satu untuk makan & satu lagi untuk bg kat org..hehe..
anyway thanks a lot kak farah..




Inilak aku buat untuk makan sendiri..Mini Choc Moist Cake with Kiwi Filling...Walllleeeeeyyy!! hehe..aku buat ni utk ank2 aku yg mmg antu kek..tp dia mkn kat bahagian atas je dgn filling tu..puas hati aku sbb akhirnya kempunan aiman nk makan kek dh di tunaikan..hehehe..

8 comments:

miss♥wahida said...

adoi kak..awat la jauhkn..kalo dekat mau tiap2 minggu order kek nie..dah teringat jer kek akak huhuhuhuhuhu

ai said...

her..kompom nnt jumpa aku nk order kek ngan kau!! baru puas ati aku!! uh!

eLYies said...

order la kak ai....hahahahha....daku dah siap order dah utk aqila besday...hehehhehe

Mama Herda said...

order jgn x order..order jgn x order..hahahahaha..

E.L.I.Z.A said...

sedapnya kek..untung laki herda..dpt mkn kek selalu..bestnya!

Mama Herda said...

hehehe..dia x mkn eli sbb dh jemu tgk muka wife dia buat kek kahhhhh..tp my hero2 kecik tu pantang dgr mixer start dh dok sebelah oven tunggu..hahahaha...

E.L.I.Z.A said...

waaa yeke..bestnya..untung aiman & airel..putri & eiymann pun suka mkn kek coklat.terpaksa la eli beli je..bestnya kalu leh buat sendiri..

MUMMY ILA said...

aku mau kek ini !!!! coklat leleh lebih skit!!! aku nak makannn!!! aku nak makan!!!!