~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, February 19, 2009

Cupcakes..Cupcakes..Cupcakes lagiiiii...





Hehehe..perhhh sgt penat sbb aku kene buat dua order untuk penghantaran pada hari yang sama..adehhh..Alhamdulillah siap gak..dah le cuaca panas sejak kebelakangan ni..fuhhh..order pertama nak Liverpool theme..adoi..aku mula2 mcm takut gak nak buat sebab takut tak jadi tapi boleh laaa yerk nampak burung tu heheh..order kedua lak untuk bertunang theme grey & pink..jadilaaaa..ok tak??? ok tak??

11 comments:

Rafizah Nordin said...

tok sah la ko tanye ok ke tak her oiii...cantik banget tu...tahniah sbb takut2 pun menjadik gak

eh, aku ade satu KEJUTAN untuk ko.tp disebabkan ko dah begitu teruje tgk chicken chop aku tadi,aku simpan je la n3 aku tu esok. hehehe

Eda said...

x vibrate ke tgn ko mase ko lukis gambo liverpool tu?

nasz said...

besan woi, kagum nye aku dgn kebolehan ko...

MUMMY ILA said...

Man U la her...hehehehe

Mama Herda said...

k.za>>..ape kojutannyeee

eda>> aku dh biase pki "vibrate r**g" jadi dh blh handle dah hahahaha..

nasz>> tq besan..muahhhhh..

ila>> sblum ni aku dh buat dah ila M.U..nti aku tnjuk yer..hahaha..

anne said...

kak herda... daku liverpool ni... xbole blah r... aduh... mmm kitowang order la nnt... hehehe...

Mama Herda said...

hahahaha N..buleh buleh...

cheesy8 said...

ish..cupcake lagi..sajer jer akak ni na buat saya geram...heheh

Mama Herda said...

chessy..tak sengaja tapi saje..hehehe..

MAN OF SEVEN SEAS said...

Suka pulak aku tgk kek liverpool tu..nanti boleh la order satu. Tapi aku "CHELSEA", kalau boleh nak muka player sekali..hehehe..

saveme_zero said...

ishkk..menci aku tgk cc tu! huwaaaaa...jeles tgk itu LV ok