~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, February 20, 2009

>>Double Cheese Burger<<



Sarapan pagi tadi aku x tau nak buat ape..ingat nk masak beehoon tp xde stok lak..hahaha..jadi ade le roti, burger, telur & cheese..aku pun buat lee..aku buat utk mizi & aku makan aje..sbb anak2 aku x pandai mkn burger jadi diorg makan roti sapu susu..mmg favret diorg..kalau kt umah ni beli roti je satu hari dh abis..aku baru je beli smlm..dh abis dh hari ni..sbb ank2 aku suka mkn roti..

8 comments:

anne said...

dap nyer... hehehe... herm akk ni sme mcm kak pija... ader jerk mknn yg akk wat... bekpes pun msk sedap gule tuh... perh... hehehe... nk berjiran ngn akk la... ok?...

nasz said...

amboi, burger double cheese lg... uwaaaa, ko saje je kan>???

Mama Herda said...

N>> hehehe..tu la terpengaruh dgn k.za...gumukssss laaa aku kelakkkk..heheh...

Nasz>> aku x sengaja nassss...sowiii..hehehe..

MUMMY ILA said...

mmg berdabel la lemak aku kalau makan gini. tp aku sukaaa..aku pun ada gak wat camni.

kalau aku roti ni sampai expired x termakan. aku je yg makan roti. 2-3 keping je. lepas tu mula nak xpired.

Ibu Mifzal Arsyad said...

syoknya kalau leh duk umah cam hang her...hari2 nnt aku masak..skang ni malas yg amat..

Mama Herda said...

ila>> aku dh start berdouble trouble ni..hahaha

Ainey>> hahaha..ni tgh rajin..kahhhh kang malas tapau aje..haha..

Nur Syafawati said...

dapnyer herrrrrrrrrrr..
aku pun slalu gak wat burger spesialll ni!!!hehheeh...tapi kalau laki aku request la!!ngeh..ngeh..dapnyer nengok cheese tu!!!nyum2

mummy teha said...

gile tgkp leleh ...huwaaaaaaaaa..codapnyeeeeeeeeeeeeeeee..siot jerkk..nyummmmmmmmmmmmm..hahahahhaha