~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, February 5, 2009

>>Fuhhh lega akhirnyaaa 800pcs...selesaiii...<<


Ni dia ila (blue shirt) & her sister (brown blouse)..thanks a lots friends!!






Hari ni aku telah berjaya menghantar order dari Shafika USM..800pcs cupcakes..fuhhhh..berpoluh den..Alhamdulillah..mula2 aku nak aku nak
ucapkan terima kasih & bersyukur berjuta2 kepada:-

1) Allah swt..yang memberi rezeki kepada aku & family!!!Alhamdulillah..Alhamdulillah..

2) Suami aku..Mizi..terima kasih papa syg..sbb tlg jagakan anak2 ms mama buat cupcakes ni 24 jam..hehehe..even jg on & off..hehe..mama syg papa!!

3) Anak2 aku yg terrrcintaaaa..Aiman & Airel sbb jadi anak yang baik..dok diam2 ms mama tgh susun cupcakes..even ade gak ambik sprinkle & color rice mama makan mcm mkn nasi..hahah..& aiman tlg mama susun dlm bakul..sambil kira..hehehe..even kira x betul..hahaha..

4) Pada rakan seperjuangan yg still new in this bisnes..Ila & her sister yg tolong selama 8 jam mendeco & menyusun dlm dome container..sanggup dtg dr prai..even kita bru je kenal tapi kita sekepala..thanks a lot..moga2 bisnes kita bertambah..

8 comments:

saveme_zero said...

marveles ko her..caya lah. moga maju kedepan lagi ok.

Mama Herda said...

tq k.sue!!

fazilzura said...

Wahhhh caya la beb ..
chayok2.. tingat kat cupcake choc ko bwk dulu .. huuhuh

Eda said...

byknyer weh...klau aku penksan berhari2

eLYies said...

gile kentang..byk giler cupcakes...takpe her..penat2 tp habuan lumayan..rezeki ko dan anak2...

Mama Herda said...

tq kawan2 kuuuu...

ai said...

huiii..gebunye kapkek kau dlm oven tu!!! geram tul aku nengok.

rezeki kau tu her..kagum aku ngan kau. makin sukses :)

Mama Herda said...

tq k.i..xpe2 janji ku pd mu yg dulu msih ku simpan & akan ku tunaikn bila tika aku berjumpa mu nnti..hahahaha...