~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, February 6, 2009

>>Gi umah Nina M.com<<




Mggu lepas aku gi umah Nina M.com nak hantar cupcakes yg di order..sambil2 tu lawat2 le dia sbb dia baru lepas pantang..aku sgt geram dgn ank dia sbb sgt comelllll..time tu ank dia tgh tido..ni ank 2nd dia..yg sulong xde ms tu sbb dia post kt mak dia..hehehe..anyway Nina thanks sbb jamu kami makan Bee Hoon Ladna ko yg sgt sdap..dan sowi sbb ank2 aku yg sgt lasak..hahaha..ni aku cilok pic dr FP dia sbb handpon aku ni problem x leh download pic lak..adehhhhhh...anyway thanks Nina!!!

5 comments:

Eda said...

nina mana ni her?apsai aku tak kenai..

Mama Herda said...

dia x aktif sgt Mcom..geng utara je yg kenal..ni aku nk kenalkn le ni..hehe..

eLYies said...

comeynya anak nina....bolattt..

her..nampak sedap kamo makan tu..sure nina masak sedap giler..

ai said...

patut le aku tengok gambar kt sni ngan FP dia seropa je! rupanya kau cilok ye?? keh keh

Mama Herda said...

hahaha..aku cilok..hpon aku xleh upload pic..tp pic pn same je..hahaha