~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Wednesday, February 18, 2009

>>Roti Canai, Popia Goreng, Cekodok Pisang, Cucur Udang, RED VELVET CAKE!!!!<<

Sarapan Pagi akuuu..

Muka sememeh Aiman..hehe..

Airel yang buat tak reti sbb katun lebih penting..

Pagi2 dah tgk katun B*B* ni..adehhhh..

Ni laaa Aiman kalau kene snap suka buat muka poyo..hehe..

Kusyuk baca paper sebelum mamam..

Posing anak beranak..

Aku ni xde lain menyengih ajeeee...

Ni la Ayam tunggangan anak2 aku selama ni..

Pagi ni, perhhh sarapan aku mengalahkan kerabat raja..kahhhhhh..Alhamdulillah syukur nikmat Allah..mizi keje mlm tadi so balik pagi tadi dia mmg terus beli sarapan..jadi aku hidangkan le sekali Red Velvet Cake yg aku buat mlm tadi..mizi makan le terus tanya "Ade cheese ke ma?"..waaa sejak bini tau buat kek ni, takyah cite ade cheese dah tau rasa cheese hahahahaha..Bravo papa sayang..hehehe..anak2 aku biaselaaa kalau time pagi2 ni mmg kartun le..jadi x reti dok diam kat meja makan. Berjalan2 le smbil pgg cekodok pisang kat tgn & tgk tv..adehhhh..

7 comments:

MUMMY ILA said...

bestnye ko her.. cam ari minggu lak. ari biasa leh sapan2 dgn huby & anak2. bestnye..bekpes makan kek.. wallaaabeeee...

[-suziey-] said...

wow..bekpes mkn kek..yummy..bekpes pn dh grand camtu..klu lunch lagi happening...syoknyee..:D

hai salam singgah;)

nasz said...

amboi, menu ko...

Mama Herda said...

hehehe..aku & family klu bekpest mmg banyak mkn..sbb mlm jarang mkn & lunch mkn sikit aje..

ai said...

Huiiiiii...
Ala-ala VIP bekpes kau her! dapnye kek tu...

Mama Herda said...

hihihi...k.i..nti ko bekpest umah aku tau..:))

Rafizah Nordin said...

her,
mizi makan ke cheese2 ni?laki aku tak makan la...dia kate dia teringat cite fear factor biler nampak cheese, ish laaaa

segala macam ayam,beskal,kete ada dalam umah ye.tp oklah umah ko umah bawah.klu aku agaknye mau jiran bawah menjerit meroyan maki hamun kat kami anak banak kot hahahaha almaklum le aku kan dok flat je...

erk tv tu, tv yg skrinnye tanggai aritu ka?atau ko beli len?