~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, March 26, 2009

>>Anak ku..Airel Iskandar<<



"hellooo..hello..nampak x nampak x" (Ayat Kapet Biol)

Ni lee lagi perangai die..suke dok dlm bakul..adeh..macam hal anak aku sorang ni..anak aku yg 2nd ni mmg lasak sikit dr abang die time kecik..abg die time kecik suke menangis ngade2..yg kecik ni lain sikit suke explore mcm2..selagi x rasa sakit selagi tu le dia buat..ms aku snap pic ni..dia xnk kuar dari bakul tu..aduhh..aku pun biorkn leee..sampai satu tahap dia jerit mama..hahahaha..baru aku kuarkn..

5 comments:

saveme_zero said...

wakakakaka...apa kes ni..kena dera ke

el said...

ate awat hang x msok sekali dlm bakul tu her..hehehehe

danirma said...

hahaha....pandai anak ko nk curi perhatian mama dia yg tengah berkarpet....wakakaka

*HeRdA* said...

k.sue>> aku bukan K.Teh kak..hahah..
L>> kalau bakul yg isi durian tu blh le aku masuk hahaha..
K.ir>> anak aku kan 'kocok' mcm aku k.ir..hahaha..

Nur Syafawati said...

jahanam lak la bakul tu krg her oi..hehehhe