~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, March 23, 2009

>>Bukit Merah..<<

Anak aku yang x reti2 nak naik..dok sangat sakan..

Mizi aku yang dah giloooo sbb time dah panas terik..hehehe..

Aiman aku yang dah bercita-cita nak bela buaye..hehehe..

Muka kami same takkkk..dahi kami pun sama kan??? hehe..



Aku yang kepeningan mandi air klorin ni...hehe..




1) Mendayung...
2) Dayung lagi...
3) Allaaaa..susah sgt angkut leee jalan..senang..hehe.. Airel aku yang sgt excited nak berenang...hehehe..



Berjimba-jimba kat Bukit Merah Laketown..Inilaaa hobi terbaru family ku..suka mandi-manda..sejal balik Langkawi mandi beach hari tu..terus nak mandi2 lagi..Mizi suka bawa anak2 aku mandi2 lak kali ni..lagi best..leh bersuka ria somi isteri hehehe..sambil layan anak2 tercinta..merapatkan hubungan kekeluargaan le katakan..hehe..layannnnnn yerr...

8 comments:

fazilzura said...

HEr... aku nk ikut g bukit merahh...
dh lama x g terjah ke situ .. uhuh

Mama Herda said...

jommmmm...zuraaaaa...kita buat family day hahaha..

MUMMY ILA said...

memang besttt sangatt,...
aku pun suka aktiviti keluarga camni... x semak otak pkkan masalah... ilang sume benda

Rafizah Nordin said...

ape lagi mak2 ayam sekelian...
ila, buat la pengumuman
family day ayam2 family!
jom, jom, jom!

el said...

lama x g bmerah...last pi ms bru kawin..pas ni tgu anak dara aku besor ler..hehehe..syoknyeeee...her aku tgk ko mkin kecik lak...hehehe..

p/s: buat anak ke?????

ai said...

sonoknya aku tengok....haih, tak sabar aku nk tunggu 4hb ni, family gath..hihihi..

Mama Herda said...

>>L<<..jgn L..nti dulu..bg aku relek..hehe..

elly said...

mcm dah byk mende baru je kat bukit merah nie... last aku g taun 2006 kot hehehe