~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, March 23, 2009

>>My Favret "Pet"..Nama dia "Cat"..<<

Muaaaahhhhhh...


Mesti korang pelik kan..sebab inilaaa binatang paling aku suka..Ular Sawa..ntah le aku kalau gi mana2 jumpa ular sawa mesti aku yang excited..sbb aku suka pegang..klu senang nak bela memang dah lama aku bela dah..masa ni kat Bukit Merah..nama Ular Sawa ni "Cat"..comel kan..aku sgt sukeeeee..dari jauh aku dh nampak dh..aku apa lagi bukan main laju berjalan haaaa..nak pegang ular tu..Aiman aku pun x takut nak pegang..terus aku snap pic dgn ular sawa ni..perhhh punya laaa berat..sblum ni aku pernah pegang gak Ular Sawa tapi Albino yang warna kuning tu..time tu aku tgh studi kat melaka..sgt cantik..tapi x seberat yang aku pegang kat bukit merah ni..jinak lak tu..nasib x belit aku..hehehe..sgt cantik aku sukeeee..ni kalau mak aku tengok sure pengsan ni..mak aku mmg fobia ular..even dlm tv pun xleh tengok..time aku tgh dok pegang ni..orang yang lalu lalang especially kakak2 makcik2 jalan laju2 sbb geli...hehehe..

2 comments:

saveme_zero said...

AKU TINGIN GAK NAK PEGANG ULAR,TP MS TU TGH NANDUNG..ACID X KASI..KAHHHHHH.

ai said...

a'ah her..sama la ngan aku pon..ular yg aku pegang aritu nama dia manja. duk kat perlis. elok la kita sama2 dikocok2!! kahhhhhhhhhh