~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, March 24, 2009

>>Inikah dugaan yang ku terimaaaa...<<





Mula2 korang tengok ape korang rasa...hehe..mesti nak Arghhhhhhhhh kan..adeh..tengok leee..langsir bilik Aiman ni haaa..dah roboh..dek kerana Airel aku yang tarik..aduhhhh..dah le langsir ni mmg x kuat..aleh2..airel aku grap..praaaappppp..jatuh..nasib le x kene kepala boooolaaattt ko tu naakkk..dah lopong bilik tu..adeh alamatnyeeee "papa, baiki yer langsir ni untuk kali yang ntah ke berapa.." Ni leee die bila jadi guru taska kat umah ni haaa..anak murid baru dua orang..dah macam 10 orang..boleh kene high blood aku macam ni..Ape2pun Alhamdulillahhhh..

..Luahan hati mama...

Takpe laaa nak,..
Hanya mama aje yang faham perangai korang..
Mama bukan suka garang-garang..
tapi mama nk biar korang senang..
Walaupun korang suke bg muka mama cepat tueee..
Tapi mama tak kisah sbb mama rasa makin mudeee..
Hanya korang saje yg berani bagi mama marah..
Tapi mama tak kisah..
Hanya mama shj yg tau isi hati korang..
Ape yg korang nak even korang x pandai cakap lagi..
Hanya korang shj yg buat mama sgt senang..
Walaupun korang tau mama ni garang..
Sekarang korang kecik lagi..
Mama boleh marah2 korang..
Sebab mama taknak korang besar nanti..
Korang buat x reti..
Buat le apa yg korang nk buat..
Sebab time kecik ni lee nak tunjuk hebat..
Dah besar nanti mama x leh nk sebat..
Time kecik ni le mama kene lihat2..
Ape yang x kene mama kene marah..
Sebab korang dh besar nanti, mama dh xde dah...

Tetiba aku rs sedih lak...huhu..

9 comments:

MUMMY ILA said...

sian ko...
aku simpati..
xpe...sot ba ro..

eLYies said...

hahahahha..takpe..mamam bleh buat pasang balik..hehehhee

el said...

airel woi apasal buat cam tu..kalo nak buat..ajak auntie sekali tau..jgn lupa ctc auntie eh....kahhhhhhhhhh

elly said...

ko xde pegi mane her? kahhhhhhhhhhh

Nur Syafawati said...

kahhhhhhhhhhhh
tula..mama nyer sibok bonar dok tot tet tot tet kat dpn pc tu!!!kan anak2 dah wat keje dlm bilik!!!ahaksss..
xpela her...nama pun budak2...stakat langsir roboh ok lagi kot..jgn rumah roboh sudah ler.ngeh..ngeh

nasz said...

hahaha, her, mmg blh kena high blood pressure la ko mcm ni her. tu baru 2 org, aku tak leh byg kalo ko ade 5 org anak. mau lemah jantung besen aku ni...

kecik2 ni la nak buat perangai pon, nanti dah besar dorg pon tau malu. tak pe her, sementara nak besar ni, sabor je la eh...

Mama Herda said...

tu laa pasal aku rela x keje..kalau org lain jg ank aku mau ank2 ku di dera kot..hahahaha..

saveme_zero said...

S.A.B.A.R

ai said...

abisssssssssss langsir kau kocok!!!

tp tu le mak kan? moga2 dowang paham le sebab kita marah tu. kita takmo terbawak smp ke besar. kadang tu kene gak ajar..walaupon lepas kita marah tu selalu rasa cam sedih..huhuhu..