~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, March 27, 2009

>>Koleksi..<<

Aku dok sergah MySpace adik aku..Tetiba ade muka aku..aku pun ape lagi copy image location le..hahaha..yang kiri tu cousin aku..a.k.a anak pakcik aku kat labuan..yg tengah tu adik aku yg biooollll hahahaha..yg sengih tu..yg taip entry ni leeee..aku ni mmg penyegih leee..adehhh..tidak di sangkal lagi..hahaha..

Ni lak sbnrnyee MMS aku kat adik aku ni haaa..lps tu dia edit balik pic ni..hehe..sgt comel lak aku tgk..hahaha..
Ni lak aiman tgh bg Alya anak kakak aku isap lollypop..cute kannn..hehe..


Pic tonggang terbalik adik aku wat..Adik aku dgn hero ku aiman..hehe..

4 comments:

MUMMY ILA said...

ANAK BANAK..ADIK BADIK GILA2...KAHHH

*HeRdA* said...

hahahahaha..ahahaha..ko pun gilo cm aku gak..

el said...

encem adek ko..encem adek ko..encem adek ko...encem adek ko..encem adek ko..encem adek ko...i likeeee

*HeRdA* said...

L>> tengok le aku..tengok le aku..tengok le aku..tengok le aku..tengok le aku..kahhhhhhhh...