~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, March 19, 2009

>>Korek le dalam-dalam yer anak-anak kuuuuu..korekkkkkk<<


Kalau bagi watak Upin Ipin kat anak2 aku tu agak2 sesuai tak..hahaha..memang sesuaiiiii..ni le keje anak aku..adehh..tengah sedap2 aku mengupdate blog ni..tetiba aku pusing kanan..ambik.. "mama, ni aban kuat wiper ni" (mama, ni abang buat wiper) ..adehhhhh...nak pitam akuuuuu..nak jerit time tu tak sesuai..org baru lepas solat maghrib..kang org ingat bang isyak lak tetiba..hahaha..aku ape lagi.."Abang, ko dok statik jap, mama nak ambik gambo..tegak2.." hahaha..tapi x gak dok diam..korang tgk le tgn aiman tu yg pgg korek tinge smbil goyang konon wiper kereta..aduh..aduh..aduh..mana tahannnnnn..Yang si kecik lak..adeh..kan aku ade cite aku suke korek tinge..sbb tinge aku slalu gatal dek kerana resdung..skrg..ank2 aku lak haaaaa..jadi ibu-ibu..bapak2..semuanyaaaaaa..jgn heran kalau anak-anakku..bisa korek...maafkanlaaaahhhhh..sukaati le anak2 kuuu..jangan ko korek benda lain dahhhh..

p/s: Awasi anak-anak anda dimana sahaja mereka berada...hehehe..Pesanan dari Kementerian...

9 comments:

Rafizah Nordin said...

hahaha kelako aku tgk anak2 ko...mierza ku pun kalau jumpe putik kapas ni buat camni gak.siap cucuk 2/2 belah telinge
aku riso jek tercucuk dalam2...kene perati gak tu her...

Mama Herda said...

hahaha..tu leee k.za..terus stop aku buat blog..nasib x terjadi ape2..hehehe..

irma said...

aduyai.....anak2 aku pon suka wat cam2...tp aku seriau lah tgk....huhu

noreen-bulan said...

menakutkan...akid buat minggu lepas,hari nie bernanah telinga...
lebih baik jgn kasi la....bahaya ooo....

♥ Eda ♥ said...

wehh resdung korek tinga ke..aku resdung idung yg aku korek sampai nak tanggal...hak hak...ko jaga2 kang jadi tabiak mengorek lak dorang tuh..hehe

MUMMY ILA said...

makoiii wiper mende gitu dik oi. her..anak ko kan sorang muka ko..sorang muka mizi..elok sgt tu.
muka mmg nampak kenakalannya.
xpe.. nakal tu kekadang dah beso dia slow skit.

apapun ko kena senatiasa ALERT.. takut budak2 ni buat benda yg bahayakan diri dowang. tu korek2 tu kang takut rosak gegendang plak.
x pasal kang ko nyanyi kocok2..dowang xleh nak dgr.. payah gak tu..

huhuhuhu

ai said...

wakakakakakaka...anak2 kau lawak cam kau gak sikocok!!!

ni kalau opet aku tengok sure dia pon mintak cutton bud tu. tp suh aku yg korekkan la..syiok je dia lalok. pastu melalak x kasi aku brenti korek!! huh!

nasz said...

ya Allah, byk persamaan si aiman ngn inshe ni. inshe pon suke korek tinga sndr. aku yg seriau takut dia korek ke dlm sgt. kang tak pasal2 pekak lak anak dara aku. tp aku mmg sorok la cotton bud ni. aku tak bg menjelma dpn mata anak aku tu...

el said...

aku kalo korek tinge arwen..sure tgn dia garu2 tinge dia..tp mata stim..danish lak...smbil dia mnm susu aku korekan...dia ketawa..geli le tu..terus pengsan...masyokkk kena korek...kahhh