~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, April 16, 2009

>>BACA KAT ATAS YER<<


Aku yang kat tengah bersama ibu-ibu yang menggunakan MAB..hehehe..muka2 kitaorg berseri2 kan..hahahaha...laki kitaorang lagi berseri2..hahahaha..

Hehe..korang baca le post yang kat atas tu...kalau nak tanya apa2 tanya la yer..nak order jgn segan2..order le yer..hehehe..mekasih korang!!! itu aje..hehe..Muaaaahhhh...



12 comments:

IRMALIAH MOHD RAMLI said...

o ye ke ....naper x citer dr segi ehem...ehem...genti ramai nk beli gak...wakakaa...ko dh jd dealer eh?

*MaMa HeRdA* said...

ye k.ir..ko banak kang beli kat aku yerrrrr..siap aku buh signature lg kt botol hahahaha..

sis_nita said...

okehhh.. promosi diterima dg jayanyerr.. kang akak nak try, akak bagitaw ko yerr dikk.. begetah tu kanss..

*MaMa HeRdA* said...

a'aaa sis..bergetaahhhhh you..nti roger aku yer kak..haha..

elly @ suely said...

psssttt... aku memg suke makjun yg cenggini tp aku x mo la sbg perancg kuarga sbb aku nak tmbh lagi hehehe...

el said...

wakakakaka amboi sakan promote...hidup MAB..kahhhh

*MaMa HeRdA* said...

suely>> klu ko nk makn bidadari suel..pun same mcm MAB ni tp bukan perancang keluarga..utk minuman..under DCL..

el>>kene sakan beb..hahaha..

Che Ku Nor Zuliana said...

amboi amboi.. mak2 meletup gitu..
nanti lps dpt 2nd baby..boleh lah cuba..skrg tgh nak peknen.. xleh rancang2..he he

FaizAmYAirieL said...

wah..geng mab..kahhh..aku coming soon erk enterprame muke aku..ekekee...aku tgh tunggu period ni nk start mab..smg berseri2 mcm korang jgk..kahhhh

Gieyana said...

wahhh hebat! lg buka kedai lg tu!heehehe..

♥ Eda ♥ said...

hahah bab lakik berseri2 tu lucah weh..lucah!kahhhhhhhhhh~

*MaMa HeRdA* said...

hahahahahaha..gelak seri ni..hahahahaha..