~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, April 24, 2009

>>Terima kasih???<<

..klik image..

Hermmmm..ntah le tak tau nak cakap macam mana dah ni..nak aku luku je kepala "little red riding hood" ni..berterima kasih le sgt2..dah baca tu jgn lak call2 lak..aku luku kepala korang gak kang..ade faham!!! hehehe..


5 comments:

Gieyana said...

Ntah camna ler kn org nie..dpt duit dr cara yg x betul..wat mkn, n jadi darah daging lak...dunia2!...

♥ Eda ♥ said...

ish ish mengong agaknya...menang pun takde aaa byk 380 je..meh sini aku kol tuk guru tuh..aku nak menang juta2..kahhhhhhh

~~ciklinn~~ said...

hirda ko tau hari tu kan aku ada dapat risalah camni.... mcm syaitooonn kau tau... siap tulis alhamdulilah syukur kehadrat ALLAH

yg aku hanginn tu ntah sapa yg bg alamat umah aku tu... gerammmm aku...

*MaMa HeRdA* said...

gie>> tu le gie siap pki tuudng haaa..gmbar sengih kesukaan

eda>> ko nk kene luku ke eda..hahaha

ciklinn>> tu le..aku siap dapat pic gambor sami budhaa haaaa..adehhh..

nasz said...

ASTAGHFIRULLAHAL'AZIM...

adoi, org mcm ni pon ade