~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, June 16, 2009

>>Bila abg aiman kuat mereport!!!<<


Nape entry aku bunyi semacam aje..ishhhhh..aku nk release tension jap ni...sgt le tension kepala hotak aku ni bila ank aku aiman skrg kuat mereport..aduhhhhhhhhhhh..sejak dia dok taska ni kuat tul mereport.."mama, tengok adik..!!" "mama, tangan aiman sakit adik buat!!" "mama!!!".."mama!!"..sikit2 mama..mama..mama..adehhh..aku rs dh jadi mcm kaunter report dah..blh dikatakan setiap 10 minit dia mereport..aduh tension tul..ditambah dgn sensitif..suka menangis..marah sikit..."huwaaaaaaaaaaa"..kalau nangis kejap x pe..ni dekat 1/2 jam..x ke tension..aduhhhhh...pujuk bukan main susah lagi..lps tu dh pandai bergado adik dgn abg..aduh..anak hero mcm ni leeee...ni baru masuk taska..kalau sorang darjah tiga..sorang darjah satu..gado lain style lak..takpe aku bersyukur...syukurrrr..Alhamdulillah..sekarang aku dh anta 1/2 day aje budak2 ni kt taska..kalau x hntr pagi aku anto tengah hari..yer le aku dh niaga malam skrg..jd xpe le anto 1/2 day ade le masa aku dgn anak2..jimat lagi..kalau dulu bayor RM500 sebulan skrg bayor RM200 aje..kira dh mcm keje shift lak..pagi laki aku keje..ptg dia balik..aku lak gi keje..cari rezeki demi anak2 & keluarga..skrg ni..sume duit..masuk toilet pn nak kene bayar..duit lak mcm air aje..cepat noooo abis..bukan psl membazir tapi dok bayar itu ini..jd selagi blh beringat..kene le hati2..bila time emergency payah gak..ok laaa nak poco2 jap..bg urat leher kendur sikit..hahaha..


7 comments:

alyyani said...

makin besar bukan makin senang ek, makin pening. heheh...

Miss Moon said...

herda nko adalah lucky follower kew ...ym moon ek ...

fazilzura said...

heheheh cute jek ..
dia nak manje2 dgn ko leh tu ..

** her , ko dpt adiah dr moon.. jgn lupe ambik gmbo nye yek

FaizAmYAirieL said...

biasela abang dah petah bercakap mereport la keje die..tunggu jap2 lagi adik die lak tukang report..pastu bertengkar lak mcm anak sedare aku yg kat umah 2 org tu..pening kpale..eehehehe..tp xpela..esok beso skit leh diharap la tu..

strawberi @ mamadira said...

kena bebanyak sabar layan karenah anak ni...klu x tahn bole naik darah..

kak ina kl said...

salam..nasib baik belum ada baby girl..lagilah kuat merepot kalau dah besar...semuga bisnes bertambah maju..bisnes apa ye..

nasz said...

adeh, tu baru 2 org her. blm lg ko ade anak pompuan, lg la kuat ngadu, ye tak?? ade gak kebaikan ko ada anak lelaki je her. tak lembik sgt mcm pompuan. lg sensitip ko...