~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Wednesday, July 1, 2009

>>Sebut betul2..OPHTHALMOLOGIST..PART 2..<<

mata aku start nak jadi red devil eyes..hahah..malam kang jd keliwon le aku..

aiman merenung nasib x leh kuar main..hehe..kesian 'memen'..

bila x leh kuar main..terpaksa sengih je leeee...hahaha..

memang mengerikan..

kesian kannnnnnn..

Ini le perkembangan mata Aiman aku sejak khamis lepas..& mata aku gak sejak malam tadi..jadi x selesa..aku kesiankan kat 'memen' aku je ni..prnh satu malam tu aku buh ubat..sekali kuar wrna merah..aduhhhhh..darah ke..tp dia kata tak sakit..nasib xde ape2..skrg aku lak sakit mata ni..aduh..risauuuuuuuuuuuuuu...

8 comments:

Nur Syafawati said...

herrrrrrrrrrr..ciannyer aiman ko!!!!merah tul mate dia..bukan takat dlm mate je..luar2 tu pun merah gak..cian weh...huhuh...mesti sakit kan..

kak ina kl said...

salam herda..alahai keciannya tgk mata nak kamu..akak tenguk pun takut.. semuga cepat sembuh.

lawalah kek fondant kamu...suka akak tenguk.

happy birthday buat airel iskandar..

AieZa said...

uishhh teruk nyer.. aku tak pernah tgk sakit mata sebegitu rupa.. first time sehh.. iskk siann..

iera_ayen said...

tatotttnya aku tgk....mata dia merah giler kan. mesti sakit kan????? airel lak camner???

iera_ayen said...

epi besday airel... moga jadi anak yg soleh. jgn nakal2 yer

Bed said...

sian aiman....udah berjangkit kat mama ke?

alyyani said...

ish, teruk ye? baru tgk gmbr da ngeri, kalau kene kat anak sendiri tak tau la. cepat sembuh ye aiman..

MUMMY ILA said...

sakit mata ke tu?
petua org tua2..sapu dgn air kencing sendiri.