~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Wednesday, July 1, 2009

>>01.07.2009..Happy Birthday to AIREL ISKANDAR<<




Hari ni hari jadi AIREL (1.07.2009) aku yang ke 2-thn..x prepare utk sambut pun sbb economoney..haha..insyaAllah minggu depan le ade le kenduri sikit..itupun Mak aku buat utk Airel aku untuk Aqiqah sekali..Alhamdulillah..sekarang ni Airel dh makin bijak..dia x pandai nk cakap full lagi..tapi dh faham dah ckp org..apa aku suh buat dia buat..apa aku suh jgn dia x buat..berbeza dgn abg dia..airel aku ni suke explore sendiri2..mulut diam tp tangan dia mata dia mencari2 banyak benda..bila dia tengok sesuatu dia sangat kusyuk..dia nk tau apa kesudahannya..Alhamdulillah le..membesarkan Airel x banyak ragam..sebab dia ni jenis apa yg ade depan mata itu je le dia ambik..lg satu paling best bila dia buat sesuatu kalau ada org kacau dia akn ckp "dan tatau" (jgn kacau)...lps tu kalau dia minta sesuatu..& dapat bnda yg dia nk dia mesti ckp "mekacih"..kalau abg dia buli lak dia nangis dan merajuk terus gi kat aku "mama, memen uat"..itulaa panggilan manja airel kat abg dia.."MEMEN"..kalau aku sebut abg..dia mesti sebut "memen"..so smpi bila2 le kot panggilan ni lekat..mizi & aku pun ikut panggil sama..Aiman lak panggil airel "intan payung" hahah..sebab tgk cite upinh ipin..mula2 mizi gelarkan intan payung..smpi skrg le lekat..aduh...Aku doakan semoga anak2 aku jadi anak yg soleh..

9 comments:

fazilzura said...

HEPPY BESDAY TO AIREL ..

semoga jd anak yg soleh .. dh beso leh tlg mama kat kedai tau ..
dont notty2 okey

** ko x pakai make up ke tu her, heheheh tetap anggun u

Bed said...

eppi besday to airel....be gud boy ye sayang.....

ehhh zura ko selalu jadi org first yg komen.....

nasz said...

epi besday airel... semoga menjadi anak soleh ye

elly @ suely said...

happy besday airel... semoga membesar dgn sihat dan jadi anak yg soleh yer!... bile nak ade adik lak nie her? kahhhhhhhhhhhh

*MaMa HeRdA* said...

MEKASIH SUME...ELLY..NANTI LE DULU ELLY YER..NAK REST DULU TP AKU MMG NK ANAK RAMAI..HAHA..

el said...

hepi besday to airel..xmo wat mkn2..ke
kahhh (mkn aje aku)

cm mn bis nasi ayam ko her..
ari tu aku nyaris2 nak pi terjah kedai ko..tp dh lewat sgt..anak2 aku plak tido awal..hehehehe

lenkali eh..aku sure terjah pya..od lak x sabo2 nk pekena nasi ayam ko tu..kahhh

Nur Syafawati said...

apie beday to you airiel!!!semoga membesar jadi anak yg bijak yer!!!

~~ciklinn~~ said...

hepi besday airell semoga jadi anak yg soleh dan berjaya duni dan akhirat yer sayang...

ai said...

EPI SEBEDAY AIRIEL..

SEMOGA MENJADI ANAK YG BAIK K...