~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Wednesday, August 12, 2009

>>Dan Pemenangnyeeee ialahhhhh......<<


Di suatu malam yang haruuuuuu...12/08/2009..
Hari tu kan aku masuk contest "Romantic & Loving Couple contest anjuran ***MAMA TISYA*** ..sebenornye hari ni mmg aku tak cek blog pun..sbb b.z sikit..dengan AIREL aku lak demam (aku risau & sedih & menangis sepanjang malam smlm)..aku lak x berniaga hari ni sbb risau dgn keadaan Airel yang tak sihat..lepas tu hari ni aku x sempat le nak cek ape ke benda dlm tenet ni..bila malam ni aku cek le blog jap..org kata, kalau tak cek tak sah..tul tak..cek cek..sambil mendengar dendangan lagu hindustan dari blog aku ni..aku pun tgk le chat box..tetibe aku dpt ucapan tahniah..apasal lak ni..nak kata aku beranak..mengandung pun idak lagi..(hehehe) rupe2nye aku dapat no.3 contest ni..Ya Ampunnnnnnnnnnn..gue jadi ngak keruan..sebell..sebelll...hati gue happy banget..asal lak tetibe aku bebahasa ibunda indon ni..hahaha..itu tandanyaaa aku happy..TERIMA KASIH MAMA TISYA..Alhamdulillah..menjadi gak pelukan maut aku dgn suami aku yang usha gatal2 tu..hahahah..eh lupa lak nak wish kat...GIE yang berjaya mendapat tempat pertama..sampai nangis2 dia terharu..berbaloi ko Gie tangkap gambor tunggu pukul 6.45pm matahari nak turun tu..hehehe..kepada IZAN gak..yang baru aku kenal..tahniah buat izan..berbaloi cik abang dukung...hehehe..tapi yang paling aku perasan le..usia perkahwinan kita same..5 tahun..kawen tahun yang same...lepas tu..tahun ke-5 ni gak gatal miang kita makin menjadi2..hahahahaha..Anyway..pada semua peserta..pemenang yang lain2..tahniah..teruskan Romantika anda sampai bila2..

1st Prize
GIEYANA

2nd Prize
IZAN

3rd Prize
HERDA
***
***
***
***
hadiah apa aku dapat?????...

ten..ten..ten..


9 comments:

Gieyana said...

Weh..TAHNIAH kat ko yer...berbaloi2 ko masuk contest nie..picca ko mmg cung weh..kang nnt aku nk ajak hubby posing cam ko lak!kahhhh...

Wei...berbaloi2 ar tunggu pukul 6.45pm nk snap picca tue...haaa...jgn igt aku miss solat maghrib yer...siap merayau2 kt pasar mlm kt Bt Feringghi tue lagi taw!kahhhhhh!

^^ Pak n mak Arab byk dok jeling2 n Usha2 km dok acting gak tue!kekekeke

~~Aperpon tahniah sekali lg yer..ko dpt purse brand Anna Sui...sama gak cam aku cuma design jer len...kaler sama..hiks!

*MaMa HeRdA* said...

hahaha..gie..sbnornye plan aku nk beli purse..alhamdulillah dpt purse free..lps ni kene wat koleksi pic mcm2 rupe..mcm2 posing..gaya..mn tau ade contest best & pelik2 lagi lps ni..hahahaha..ko xnk wat contest ke gie..haha..purse baru.."isi" pun mesti baru..leh beli purse lain utk bg kt org lak..hahahaha..

leadleedeea said...

congrats~!!! hehehe...gambo tu mmg laaa cun sgt..n mmg deserved menang pon..tahniah~!!

ayuZack said...

congrat her...
wahhh dah menang dapat hadiah lagi tu.. berbaloi2...

pehni aku pon nak amek gambo cm ko tu gak la her.. mane nak tau.. leh menang gak ker... kahhhh

CatlinaFly said...

tahniah!salam kenal ye..jemput ke blog sy..u ada byk gmbr2 cun..jom simpan dlm photobook! :)

IZAN said...

Salam Herda..!
Congrate to you!!!! Memang melotop romantic gambar itewww..! orang kater tgk tak jemu laaaa.. hehehehe

Haahh.. dah 5 tahunn anniversarry ekk.. hepi belated anniversarrry to you tuh! maken lama makin mianggg!! wakakakakkaka.. tak pe bukanngan orang lainn.. ngan hubby sendiri... hehehe.
Izan berangan gak nak ambik aniversarry photoshoot utk anniversaryy 10 tahun.. mudah-mudahann..aminnn... tapi masa tu tak pakai wedding dress dah lee.. amek gambar family kat studio pun dah kira okeh dahhh.. hehehehe

Herda, salam ukhwahhh..seronok masuk contest dapat hadiah & dapat kawan sekali..
Izan add your link to my blog ya..! keep in touchh!

ai said...

Wahhhhhhhhhhhh!!! Kau menang la! Tahniah wei... :)

Fiza Nordin said...

tahniah her...aku kalah tapi seronok apalagi biler kawan sendiri menang....makin kemaruk pulak masuk contest hahahahaaaa

el said...

congrat her..
berbaloi2 eh
hehehehe