~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Wednesday, August 5, 2009

~"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"~

Contest le lagi..rajin aku masuk contest..hehehe..kali ni aku dok merayau ke blog Kak Za lak..hehe..apa lagi aku pun join le contest ni..sbb kak za join kehkehkeh..contest ni sebenornye di anjurkan oleh INTAN empunya blog..aku pun buka blog dia..terkejut aku sbb template blog kitaorg same lak..hehehe..ni le contest nyeee..
"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"


1) Copy logo yg kat bawah nie & letakkan kat sidebar blog korang bersama link 4love-diamond...>>>udah..
2) jadi followers kat sidebar di blog 4love-diamond...>> udah..

3) pastu list kan blog 4love-diamond kt bloglist korang...>>udah..


4) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk
"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....(tajuk nie jer yg diterima k)..>> udah..

5) letakkan foto korang suami/isteri, tunang or kekasih bersama baby....OOoooopppsss...jangan salah sangka...
>> udah.. * bagi yg berstatus tunang or kekasih, u olls leh letak foto korang dgn anak sedara ker, adik ker, anak jiran umah sebelah kerr.... tak kisah laaa....(asalkan ada budak kecik)....;) yg tak kawen lg pun leh join....best tak???

Pic One (Papa & Aiman)

Pic 2 (Mama & Airel)

6) apa lagi yg perlu ada dlm entry korang????

nama anda & pasangan....

~Mizi & Herda~

nama baby & umur....

~ Aiman Hakimi (4 tahun) & Airel Iskandar (2 tahun)

bila foto nie diambil & di mana....

~ Tahun Dec 2007..dah lupe..hehehe..kat Putrajaya ~

kenapa pilih foto nie erk.....

~ Suka sangat foto-foto ni sbb masa ni buat outdoor photoshoot..hehe..masa ni anak2 tgh kecik..Aiman umo 2 tahun..Airel lak 5/6 bulan..masa ni Aiman tgh lasak berlari aje..jadi susah nak shoot..candid sume..i likeeee..thanks to Moon & Hubby (cyberphotog.fotopages.com) my dear friend..yang ambik shoot ni..berbaloi..baloi..~

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry saya berserta nama penuh, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...>>
udah..

8)
tarikh tutup : 15 ogos 2009 (19 ogos 2009 pengumuman pemenang)....3 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat2 mencukupi,foto & story yg menarik akan menjadi pemenang... jika mendapat sambutan yg menggalakkan...hadiah & pemenang akan ditambah....

9) nak tahu hadiah2 nya???..akan di update kemudian....(hadiah terdiri drpd barangan wanita,barangan baby & aksesori kereta)



6 comments:

~~ciklinn~~ said...

gud luck herda..

Gieyana said...

wei..gd luck..mmg cantik picture ko..especially yg kedua tue..suka aku tgk...

hmmm...sendiri snap yer...harap ko bleh menang yer..:D

Fiza Nordin said...

kikikiiiiik

her, lepas ni klu ade contest,ko roger aku tau...cemtu gak ngan haku...

SEMOGE KITE MENANG!!!!

Fiza Nordin said...

kikikiiiiik

her, lepas ni klu ade contest,ko roger aku tau...cemtu gak ngan haku...

SEMOGE KITE MENANG!!!!

Bed said...

gud luck bebehhhh...

intanloveamir said...

hye mama aimanairel...

semua syarat2 menckupi...
thanx coz join this cntest..

mmg sweet ur picture...;)

gud luck!!!!