~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, August 4, 2009

>>Romantic and Loving Couple Contest<<

Dok tgk bloglist..tetiba nampak blog Gieyana dok cite pasal contest ni..apa lagi terus ku klik..hehehe..dia dok masuk contest ni..aku pun masuk blog
MAMA TISYA
ROMANTIC & LOVING COUPLE CONTEST

yang anjurkn contest ni..tetiba aku tgk kat dinding umah aku ni depan meja pc aku..tgk le pic aku dgn mizi tgh dok berdakapan sambil sengih gatal..haha..apa lagi..trus ku calonkan diri sendiri le..hahaha..

Terms & conditions

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower--->>BERES

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar

--->>BERES

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima) --->>>BERES

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:


  • Nama anda & pasangan
~~~~ MIZI & HERDA ~~~~
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
~~~~ 20hb November 2004...5 Tahun....~~~~
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Ok..hehe..sebenarnye kami ni x prnh le nk tgkap gambor romantik2 peluk cenggini..ni pun sbb outdoor shoot dgn ank2 yg ms tu still kecik..sbnrnye kelakor gak le kisah ms ambik pic ni..thanks to Moon & Hubby (cyberphotog.fotopages.com) yang shoot kiotaorg..pic ni shoot kat Taman Putrajaya..thn 2007 ke awal 2008..dh lupa dah..hehe..mmg pic ni jadi memory..bygkn kami dari Pulau Pinang turun untk ambik shoot ni..kbetulan aku nk balik umah parents aku kat KL..time ni lak panas..dgn anak stil kecik..Aiman tgh lasak ms tu umo 2 thn..Airel lak baru 5/6 bulan ms ni..then Moon lak tgh pregnant usung camera..ms Moon nak ambik shoot me & hubby..Moon suh romantik2..hehe..kelam kabut lak ms tu sbb ank2 tgh dok kepanasan..nasib hubby moon jd b.bsitter jap..jd snap pun mmg candid aje..lps tu hubby lak jenis tak reti nak pose..kita pun segan kan..ye le tgh2 taman nak pose guling2 payah lak mngalahkn pengantin..kbetulan ade pengantin buat shoot outdoor kat situ gak..apa lagi automatik trus ku dakap hubby..hahaha..terkejut dia..dia lak trus pandang cm tu..Moon trus shoot..mmg pic ni candid sbnrnye..bile moon tgk moon kata shoot ni best..& mmg ni favret pic kitaorg..tak sangka lak menjadi..cuma bahu je terjongket..nmpk senyum sikit aje..lps tu moon suh buat balik..terus tak jadi posing cmni..huhu..tapi pic ni stil the best..smpi skrg moon pun ckp pic ni best..thanks to moon sbb make it so easy..pic ni aku frame kan & gantung kat dpn meja pc aku..hari2 aku tatap..

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified) --->> BERES

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya

nk view entry yer. --->> BERES

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & paling Romantic & Loving Couple

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversary Mama Tisya on 18 August.

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak).. (nasib x kene sertakan salinan kad nikah..hehehehe..jenuh aku nk mnta pengesahan tok penghulu mukim..)

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih. Peringatan: Pihak penganjur berhak mengubah mn2 Terms & conditions tanpa sebarang notis pd bila2 masa so

HARAP MAKLUM pd smua peserta!!!!

Saje je le aku letak pic ni sbg bukti aku framekn lps tu gantung depan mata..supaya sedar diri bila dpn p.c layan tenet..ada mata dok jeling..hahahaha..



7 comments:

kak ina kl said...

salam herda..rupernya duduk kat kg malaysia tambahan...pakcik suami akak pun duduk kat situ..

semuga kamu berjaya dalam pertandingan ni ye..

alyyani said...

her, ade chance gak nih. kemain romantik lagi. scenery pun cantik. gud luck!

Ibu Mifzal Arsyad said...

amboi lomantiknya..sure menang nih..

Gieyana said...

hahaha..tgk kt blog aku yer..mmg romantik picca ni wei..masa mula2 aku kenai ko dulu pon aku dh suka nengok foto ko ni taw! all the best yer..hiks!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

amboi... leh tahan niee... hehehe..

*MaMa HeRdA* said...

k.ina>> ye ke kak..mn tau mak abah kenal..

alyyani>> fuhhhhh aminnnn..hehehe..tq..

ainey>> fuh amin lagiiii..hehe..

Gie>> ko pon gie lagi lomantik..di balik senja di lautan cinta lagiiii...ko pun all the best..

Jue>> hehehe jue..tak leh tahannnn...

fazilzura said...

wahhh lomantik nya..
kalau haku , xdapek lerr.. sure pak ajil lari dulu .. dia pun pemalu yg amat