~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, October 6, 2009

~(Update Time) Jemputan Kenduri Kesyukuran & Rumah Terbuka~



...Bismillahirrahmanirrahim...
...Assalamualaikum...

Kami sekeluarga dengan sukacitanya ingin menjemput kepada semua teman-teman untuk menghadiri Kenduri Kesyukuran & Majlis Rumah Terbuka di kediaman kami.

Alamat: No 21 Lorong Ilmu 14 Taman Ilmu Nibong Tebal Pulau Pinang
Tarikh: 17hb Oktober 2009
Hari : Sabtu
Masa : 12.00 pm - 6.00 pm

Terima Kasih

..Wasalam..


14 comments:

noreen-bulan said...

kompom x dtg...
selamat masak n menjamu tetamu la yer.....
selamat hari raya

fazilzura said...

beb , jgn lupe tiket flight haku

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

el said...

aku x leh dtg..laki aku keje pagi..so balik sure letih
kalo ari ahad 18 condom boleh..hehehehe
melepasssssss aku nak mkn

IZAN said...

sekali pandang invitation ni terus rasa nak datang.. tengok adresss ohok ohokk!! selamat beropen house.. nanti izan 'jamu' mata jekk.. hehehehhe
*berseri2 gambor raya kat atas nunnn!!*

alyyani said...

kalau balik rumah mertua bole singgah ni. :)

p/s : cantik tudung her tu la.

kak ina kl said...

salam herda dan selamat hari raya..orang labuan rupernya..

kalaulah dekat mau akak terjah..ni jauh sesangat..selamat hari raya.

zai_az said...

nak datang.. nak datang.. hehehe..

FaizAmYAirieL said...

rase nak dtg..tp jauh bangat..ekekkee..selamat beropen house..

Bibu said...

isya Allah tak dpt dtg hehehe

ai said...

Her, kau transfer msk account aku $ minyak ngan toll ye! :P

Dayah said...

nak p..nak p...

PemudaUMNO_NibongTebal said...

semua pemuda nibong tebai nak serbu boleh ka? hahah

ppb_ppkp said...

herda...aku mc da,,,xsdapat dtg