~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, October 2, 2009

~Mangsa Buli Contest~

Haaaaa...buli time!!!

Haku a.k.a MOMMY QASTALANI ingin mencari 2 pemenang! Untuk menerima


1 pemenang – Miniature Anna Sui Night of Fancy

1 pemenang – Miniature Anna Sui Live Your Dream!

1. Kamu mesti ada blog ! (Harap maaf geng-geng facebook yek)
>>>udah di beres bu..

2. Kamu mesti menetap di Malaysia. Harap maaf geng-geng foreigner obersea, kamu tidak layak (Jikalau kamu faham Bahasa Melayu ini)

>>>iyaaaa kok...bukan amarekaaaa..

3. Jadi FOLLOWER MoMMy Qastalani ini. Bole cari di side bar kiri (Keji tau main paksa-paksa gini!)

>>>udah di beres juga bu..

4. Tepek MoMMy Qastalani dalam Blog List kamu (Kamu memang kejiiii ! PAKSA! TERSEKSA!)

>>>udah biasa buuuu..

5. Copy-paste banner budak penyepit tersebut ke sidebar blog masing-masing dengan tajuk “MANGSA BULI CONTEST” dan link ke
entry ini (kamu terrer kan?)
>>>udah di beres mbakkkk..

6. Letak hanya 1 photo mangsa kejadian (Hanya 1 yang terbaik! Kalo banyak2 pening juri!)

>>>yaaaaa..dipapar...

7. Oh ye, mangsa yang layak dipertandingkan adalah newborn baby sehingga seusia 7 tahun!

>>>masih muda buuu..

8. Hanya 1 penyertaan untuk 1 mangsa! (Kalau ada 9 orang anak, layak pertandingkan kesembilan mereka! Tapi dengan syarat; photo mangsa mestilah ketika umurnya bawah 7 tahun)

>>>dua orang saja buuu..

9. Kalo ada anak saudara, adik kakak di bawah 7 tahun juga bole dipertandingan
10. Nyatakan Nama Mangsa dan Umurnya ketika itu
>>>udah di beres bu..

11. Karang special entry tentang kejadian buli tersebut. Then, hebahkan tentang "MANGSA BULI CONTEST" dengan link terus ke entry contest ini.

>>>iyaaa kok udah di beres bu..

12. Bila dah siap, sila comment dalam entry ini dan tinggalkan url post kamu itu. Nyatakan sekali Nama dan Email Add kamu. Kalo x tinggal url terus ke post kamu, disqualified ye. (X larat eden nak jelajah setiap entry satu persatu utk cari entry sebenar) >>>udah di beres bu..iyaaaaaaaaaaa donggg..

Tarikh Mati (dead line) adalah pada
19 October 2009 jam 9 am.

inilaaa picnyeeee
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Yang kene buli..si adik Airel Iskandar..yang membuli..si abang..Aiman Hakimi..Masa ni si adik umo dlm 9/10 bln..si abang dlm 2 thn..inlaa kalau time nak bergambor..aku suh gambar peluk adik betul2..dia ambik kesempatan nk bagi gambor adik dia tak lawo..di tonyoh nyee muka adik..kesian le anak kecik aku tu..hahaha..lps tu dia nk tgk preview dia gelakkan adik dia..nasib le adik penyabar..hehehe..

3 comments:

ctm-cak'on said...

haip aiman, buli adik ek!?

sian adik kamu kene buli...

mama her, buli lak aiman...

ekekekek...

alyyani said...

hehehe..gmbr ni best, bukan mama yg buli. tp abang yg buli adik nye. good luck to both of u!

karipapsayur said...

kasihan adik ye.. tunggu beso sikit buli abang pulak. Thanx for joining contest ye