~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Tuesday, December 23, 2008

Rumah Baru


Alhamdulillah..pada 30 Ogos 2008..kami telah berpindah ke rumah baru di nibong tebal, pulau pinang..sebelum ni kami stay kat Prai..even jauh sikit dari tempat keje mizi tapi mizi kata "xpe laa..nak cari yang selesa utk anak2"..even kawasan ni sunyi tapi ok laa dari yang dulu..jiran2 pun ok..halaman pun luas jadi bila boring2 aku lepak kat luar dgn anak2 & gardening..heheh..
lagipun senang bila family2 lain dtg bertandang kat umah..
selesa laa sikit diorg nak tido & lepak2..

1 comments:

Nur Syafawati said...

cantik nye umah ko ni herrrrrrrrrrrrrr..bile la dpt dok umah mcm ko ni..huhuh.dpt penumpang pun jadi la..ahahahha