~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Wednesday, March 18, 2009

>>Jawab Tag Dari Australia!<<

Sebenarnye aku sangat penat dari awal bulan sampai ke hari ni..bulan ni bulan penat aku le aku rasa..sbb byk noooooo benda nak buat..kene rushing lak tu..adehhh..Ya Allah semoga Kau berikan aku cukup tenaga, kekuatan Iman & kesabaran untuk menepuh dugaan yang aku hadapi..

Tag kali ni dari Eda Ausie..nun jauh di Melbourne..mekacihhh yer..aku harap "Dora" sihat yer..muaaahhh doraaaa...

Tag :

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

-We Are So Much In Love-

kerana..aku suka di cintai dan mencintai..ewahhh..

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

- http://aimanairel.blogspot.com -

aku namakan sempena nama putera2 aku ni..kalau anak aku dah tiga org kang..kene le tukar nama blog lain lak..hehehe..

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

-method..Bebas..sukaati aku le nak tulih ape..hehehe..-


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

-x pernah rasa sbb dah mula kene teruskan le..buat penat le nak di hapuskan..tul tak??..mana tau sampai cucu cicit leh tengok hahaha..-


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

-Blog die (Eda) simple & sweet..dia pun simple & sweet..mushh..mushhh..hehe..-


6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag

Nas, Kak Sue, Sara, Faiz, Teha

3 comments:

♥ Eda ♥ said...

bagus ...ini yg ako sokaaaa..kencang sekencang kude..siap..hehe.. mussshh mussshhh tu ape her?

Mama Herda said...

hehehe..aku kan kencang..hahaha..mush mush tu..mcm bunyi comel laaaaa..cuba ko sebut mush mush..mesti idung ko terjongket2 lepas tu mata tutup2 sikit..hahaha..kan sweeeettt..

FaizAmYAirieL said...

aku dah jawab tag ko her walaupon aku dalam kebengangan...tenkiu...huhuhu