~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, March 19, 2009

>>Kene Ragut Dalam Lift!!! X guna!!!<<










Aku baru dapat email dari kawan aku..bile aku tengok pic2 ni..memang le aku sgt2 kesian dgn minah dlm lift ni..nasib dlm lift ade kamera..harap2 budak2 dua ekor setan yg buat keje x guna ni kene sebat 100 kali..bior rasakan..skrg ni bukan tepi jalan, atas moto jeeee..kene ragut ni haaaaa..dlm lift pun kene haaaa..kesian tul le dh le minah tu sorang2..Nasib x kene ROGOL minah tu..tapi aku tak tau le kan..kene cuit2 ke sikit2..dh le minah tu pakai seksi gak aku tengok haaaa..adoiyaiii..Jadi berhati2 yer naik lift sekarang ni..aku paparkan ni bukan nk bagi takut..tapi bagi peringatan kepada aku gak..aku pun slalu risau klu naik lift sorang2..apatah lagi kalu naik lift gi carpark..yerlakan lift nikan kalau dh tertutup..nak buka kene tggu smpi level yg kita nak..lps tu selagi org tekan tutup aje x le buka2..adoiyai..bahaya tul..tapi nasib le ade kamera dlm lift..leh jd bahan bukti..
Ish..kalau le terjadi kat aku..adoiyai..aku terus terfikir kat laki anak2 aku..xleh bygkan le..memang lahabau le 2 ekor mamat setan dlm lift ni..kdg2 kan klu aku kuar2 sendiri bw anak aku aiman..aku slalu le risau..sbb kalau jd ape2 kn..ank aku mcmn?..lps tu klu kt umah kan..pun mcm tu leee..klu laki aku keje..risau jadi ape2..ank2 aku mcmn? aku selalu le terbayang..kalau jd ape..mcmn le aku nk bw ank2 aku kuar..ishhhh..Allahuakbar..


6 comments:

MUMMY ILA said...

uiskh...bahayanyeeeeeeeeee

eLYies said...

adui..gerunnya...

kalo aku sorang....naya je...huwaaaaaaaaa.....takut...

nasz said...

ish, kuang ajor nye mamat tu. eee, takot la skrg ni mcm2 benda berlaku, bahaya ada di mana2

Tinie said...

uissshh
takutnyer..dalam lif pun boleh..
ni yg buat aku seram naik lif ni..kat opis tingkat 20..
kat rumah plak tingkat 17..
duh!!minta2 dijauhkan dari pencuri2

el said...

aku pun sllu blik keje guna lift..tpi kalo sorang2 pas2 ada mamat yg x bape nak mamat dok ada sekali aku x naik..aku rela guna tangga or biar mamat tu masok or pi dulu...takutttttttt skrg ni mcm2...sib baik lah minah tu x kene rogol..dah lah pki cam tu...

FaizAmYAirieL said...

adus..takotnyee...bangang nye mamat2 tu..mesti ma rempit tu...tuhla dlm zaman kegawatan ni kan mcm2 bende org leh buat utk dapatkan duit utk survive...dgn banyak org kene buang keje lagik..tp mamat2 tu mmg bodos nk mampos sbb lif tu ade kamera..