~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, March 16, 2009

>>Le Tour De Langkawi (Arriving)<<











On 11th March 2009, aku sefamily bergi coti2 malaysia kat Langkawi..kitaorg gi 3 hari 2 malam..hehe..seronok sangat..ni 1st time aku jejak kat langkawi..lebih bermakna dengan suami & anak2 tercinta..Alhamdulillah xde ape2 yang berlaku..perjalanan sume ok..we all gerak dari umah, mizi drive sampai kuala kedah..ambik ferry kat sana..aku sebenarnye mabuk laut so aku dh ready before 1/2 hour nak bertolak aku dah makan ubat mabuk..hehe..nasib le xde ape2 yang berlaku dalam boat..lebih best lagi dapat tengok wayang lak dlm ferry cite pasal "Kapuiera"..ala kalau korang pernah tengok cite org lawan2 yang nyanyi lagu "banana weiii..banana wei banana.."cite ni dulu popular masa time aku sekolah..ok klu x tau abaikan..hehehe..aku sj nk cite..then dlm ferry mula2 Aiman aku takut sbb bunyi kuat kan...airel aku biasalee..dia buat mcm umah sendiri siap beyark lagi dlm tu..aku le tukang basuh..sape lagi..huhu..lps tu 15 minit nak sampai baru le airel aku tido adeh..dia mmg selalu klu gi mana2 nk sampai je tempat tu mesti tido..adehhh kesian lak tapi terpaksa le sbb xkn nk tido dlm ferry kot hahaha..sampai2 je aku dh lega dah..sbb aku x uweeekkkk..heheh..then trus gi ambik keta kitaorg yg kat langkawi ni..hahaha..a.k.a keta sewa leeee..ape lagiiii..then trus gi otel..cek-in dulu baru leh jalan2..

4 comments:

Dayah said...

Berjalan jek kamu ni Herr

--wijdan--

ai said...

Senyum bukan main lebor!! cam nk rabak mulut sronok kau ye her.. ;P

MUMMY ILA said...

langkawiii...tingin nak g lagi

Rafizah Nordin said...

adui her...aku tinginnye nak g langkawi tak sampai2 ko...beshnye...bilerlah aku dapat sampai dan jejakkan kaki kat sane huhuhuuuu