~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, March 30, 2009

>>Mama..nanti kita gi happy beday to you ye mama.."



Haaaa..ni laaa map nak gi Birthday Party Aqila, baby girl Yies ni haaaa..aku lukis sendiri disebabkan printer umah aku ni dh rosak..lepas tu anak aku indahkan lagi dgn mewarnakannya..terus aku teringat Aqila yang suke mewarna..elok lak tu ank aku kaler ikut petak2 haaaa..slalu main conteng2 aje..padan le dgn Birthday Girl ni yang suke main kaler-kaler..hehehe..nasib aku x ngamok sbb aku terkejut tgk dia kaler ikut garisan..terus aku ckp

Mama: "Aiman kaler ikut garisan yer..jgn conteng yer..
ni nk gi happy beday to you"
Aiman: "Oooo..mama nanti kita gi happy beday to you ye mama"
Mama: "Iyer...."

Sesape yang x faham baca map yang original dari yies hehehehe..meh tengok map aku..sureee sampai...hehehe..aku je le kot yg sampai..hahaha..Ok Aqila..nanti tunggu yer Kek Minnie Mouse and Special Gift dr Untie Herda..hehehehe..

4 comments:

MUMMY ILA said...

hehehe... bagus dak aiman ni.
kena asah bakat dia...

eLYies said...

hahahha..bagusnya ko aiman..canti mewarna....

nasz said...

rajin nye mak n anak melukis n mewarna...

LADYILA said...

wah..gerenti sampai punya sapa yang tengok map nih..aiman nih ader bakat ikut mamanya kot...