~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Thursday, March 26, 2009

>>Omak oiii..mano nak picit niii??<<






Haa ni le koje airel aku..mengerjakan handphone..sblum ni handphone aku dh ranap dah di kojekan nyeee..org xleh dongar aku bercakap haaaa..ni lak hanphone main touch2 screen ni lak nk di ranapnyeee..nasib le handphone bapak ekau nakkk..bapak ekau pun x nk dh pki handphone ni sbb mnyusahkn dio..hehehe..jadi omak ekau lak terpaksa pakai handphone ni haaaa..kali ni meyusahkan omak lak..ape leee yg anak aku nk tekan tu..sebenarnyee aku lock handphone ni..sbb klu aku x lock..sure hanggggg handpnoe ni..ni pun dia sedaya upaya nk unlock..siap isap2 haaaaa..habisss leee basahhhhhhhhh...hehe..dh le sblum ni dh kene RM300 haaa ganti LCD nyeee dek kerana ayak liuq yg membanjirkannyeee..adeh nak oiiiiiiiii..omak sayang ekau ape2pun..bior harto di dunio ranap..jgn ekau yg ranap..omak tak sanggup menghadapinyeeee..

5 comments:

el said...

her ko x bg anak ko mkn ke smpi dia jilat hp ko tu..hehehe anak ko mcm2 ler..

nasz said...

ish her, ngape ko biar anak ko main henpon tu? anak aku, mmg tak dpt sentuh henpon aku, wakakaka, kedekut sungguh aku ngn anak. memang la wei, henpon bkn sikit2 harga. seratus pon rasa gak tau kalo rosak...

*HeRdA* said...

L>> ank aku ni dh terlebih makan..smpi dia x tau nak makan ape dah..hahaha

Nas>> anak ko lain nas dengor kate..ank aku ni klu x di bagi riuh satu pekan..nangis nyee tu adehhhh...

♥ Eda ♥ said...

amboi show off henpon mahal kah???kah kah kah...belasa je la airel oi...ko nak touch ke jilat ke..pehni omak n abah ko leh beli lain...kuang3

*HeRdA* said...

Eda, aku sj nk tunjuk..supaya jgn beli touch screen..rooogiiiii..hahaha..