~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, April 6, 2009

>>Birthday Party Aqila (Yies Daughter)<<

Kek Minnie Mouse..Yies order kat aku..thanks a lot yies..
aqila yg sgt comey dgn tinge minnie mouse tuu..hehe..
Yies & Family..


Ni je le pic yang mampu aku upload..sebab kamera aku takde skrg ni sbb mak aku pinjam..hahaha..thank YIES bagi pic ni kat aku..banyak tul makanan di saji..perhh sedap2 lak tu..then ini le 1st time aku jumpa Mummy M.com..nasib sempat jumpa..masa ni aku nak balik..tup tup mummy sampai..anak dia Adam sgt cute..& mummy sgt cantek..Vogue gituuu..anyway thanks again to Yies sbb sudi order kek dr aku..

5 comments:

~~ciklinn~~ said...

kecikknyer kau herda....huhuhuh jeles haku tau...hencemm anak teruna dier yer..

♥ Eda ♥ said...

sukeeee tgk kek minie mouse ko her... cemana la ko baking beso giler...berbakat aaa ko ni her..tapi syg aku tak leh rase.. :(

*HeRdA* said...

ciklinn>> hehe..kecik erk ciklinn..alaa kecik kejap aje..kang ank dh besor..aku besor balik..hahaha..

eda>> tq eda..xpe ade rezeki aku buat kek dora lak yer..

ctm-cak'on said...

akak her g jgk b'day aqila ek, huhu...x sempat jumpe...lau taw leh tempah cuppies akak yg x sempat sy rase aritu, huhuhu...sampai skang tkenang2 lg cuppies yg x dpt nk mkn dah aritu, ekekekek...

ppb_ppkp said...

lama xtgk mumm adam rifqi...
herda..keciknya ko..behnya aku tgk...macam budak tingkatan 5 gitu..