~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, May 11, 2009

>>Minta Maaf..<<


Salam semua..aku minta maaf pada semua sbb pada sesape tag aku..bg award..aku x dapat nk letak dlm blog ni..then aku x dpt nk komen ape2 dlm blog korang..aku just sempat tgk2 aje..mn sempat aku tggal komen..aku minta maaf sgt2 yer..sebab sekarang aku sibuk sikit..aku baru je start kedai makan aku..aku minta maaf sangat..terima kasih kerana mengingati aku yer..aku harap korang doakan aku tabah menghadapi dugaan..doakan agar diberikan kesabaran untuk aku hadapi dugaan mendatang..semoga persahabatan kita terjalin sentiasa..InsyaAllah kalau ada masa aku akan update cerita terbaru..

So cerita terbaru yg boleh aku Update..

1) Aku dh potong rambut pendek..hehe..
2) Aku dh start niaga makan Nasi Campur, Ikan Bakar Bersambal, Ayam goreng berempah, Lauk-pauk..kat Laman Selera Parit Buntar Perak..Sape dok dekat datang le yer..sape dok jauh pun kalau coti2 area utara singgah le yer..hehe..
3) Handphone aku yg dh rusakkkk tu aku dh tuko..
4) Airel aku baru baik chiken pok..kene demam balik..aduhai...dugaan..semoga Allah tabahkan hati aku..kuatkan semangat aku..Ya Allah..

Ini je yg terbaru..ok teman2..kita jumpa lagi..Aku sayang korang!! Jauh dimata dekat dihati..


17 comments:

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

sayang nko juga....heeeeee

semoga airell cepats embuh...

moga ko suksess k...

jgn bz sampai lupa jaga kesihatan ko lak...

fazilzura said...

syg ko jgk agen ku...

x pe her, org ckp bersakit2 dulu senang2 kemudian ..
insyallah

Nur Syafawati said...

i lap u too her....semoga berjaya dgn perniagaan ko yer...aku di sini doakan yg terbaik ...take care

nasz said...

aku pon sayang ko besen!!! semoga ko terus sukses dlm setiap pekerjaan ko ye, dan tabah selalu...

♥ Eda ♥ said...

larrr ko bukak kedai kat parit buntar ke???kampung aku tuhhhh... klau kut2 abah aku nanti bwk balik jumpe sedara mare kat sane..leh la aku merasa air ttangan ko yer her...hehe

alyyani said...

bz nye dia skang... :D

FaizAmYAirieL said...

smg berjaye erk her dgn kedai makan ko tu...sure ramai org n x menang tangan ko..sedapnye ikan bakar...

el said...

harus p kedai ko her...
ok her..semoga sukses
i lap u 2 3 4 5 smpi lebam..hehehe

ppb_ppkp said...

wah....on da way nak balik tpeng leh lah singgah..ko jual start tghari ke herda/???

Dayah said...

syg hang muah..muah.muahhhh
take care Her..moga bisnes bertambah maju

zai_az said...

aiseh.. suda ada kadai makan ah.. bah, nti kalau laki aku rajin mo jalan2 pi sana, aku suruh dia bawak aku pi sana ah.. aku ni kan suka makan.. tp nda jua pandai gumuk. hahahaha..

kak ina kl said...

salam herda..semuga bertambah sukses dalam bisnes..nanti klu ter pergi ke sana bolehlah makan kat kedai makan kamu..

elly @ suely said...

semoga success ngan perniagaan ko tu her... aku doa kan moga ko berjaya n untung banyak! wallla! hehehe.... patut lm x nmpk ko... ble2 aku gi parit buntar leh carik kedai ko, yg penting makan free kahhhhhh...

ayuZack said...

Sayang kat ko jugak her...
Wahhh dah jadi tokeii kedai makan plak ko yer.. alhamdulilah.. bertambah beso business kome skang yer... gud luck yer her... btul kate kir tu.. kesihatan ko pon jage jugak ea.... muahhhhh

~~ciklinn~~ said...

sibuk yer tauke..... insyallah kalu aku jalan2 ke utara aku singgah kedai mkn tu..hehheheh

Gieyana said...

waa ko dh buka kedai makan erk..nnt kalau g Parit Buntar bleh singgah nie...

putrisha said...

jom singgah kt blog saya...
http://putrisha71.multiply.com/photo

tgk baju tuk anak2..tq