~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Monday, November 2, 2009

Besar kang jadi engineer ye nak yerrrrrrrrrr.....






Adeh..ni le kalau dh xde keje sangat..dua makhluk kecik ku yg sgt aku cintai..Pakar dalam bidang kejuruteraan sampai aku pun terjebak sekali ni..adeh..betul le kata mak aku "kang ko dh kawen, dh ade anak, dok umah buat keje umah..baiki mesin basuh pun ko pandai"...hahahaha..mak..betul apa yang mak cakap tu mak...hahaha..tengok le anak-anak aku ni..dh kehabisan masa lapang agaknyee..kalau diikutkan ini dah tak tau bape kali aku godok DVD Sony milik encik suami ni..nasib le bapak korang dapat DVD Sony ni cabutan bertuah..kalau dia yang beli, tak tido malam mama korang ni..aku tanya Aiman sape buat..dia kata adik yang buat aku dh agak..aku tanye adik..dia jwb.."ne de..ne de.."..sah le mmg dia yg buat..hahaha..bayangkan bile aku buka je ade 3 CD tersangkut..dgn duit syiling seposen & dua posen..lps tu ade sticker Upin Ipin terselit..adehhhh..blh histeria aku macam ni...nasib le x rosak..nasib buleh dibuka..jenuh gak nak buka sbb DVD ni lain sikit..xde casing utk cd..main masuk cd lps tu Auto masuk sendiri..nak tgk Upin Ipin GENG nyee pasal..kene le buka gak..klu x mmg aku maleh..last2 hari ni aje 3 kali pasang DVD Geng ni..klu wayang dh box office hahaha..pitam aku...adeh...anak-anak kuuu..xpe leee... Mama doakan korang besar nanti pandai le mereka bentuk barang yer..hehehe..jadi anak yang soleh..tak kisah le korang nk buat ape pun ms kecik ni asalkan jgn le buat benda yang bahaya..harta benda leh di ganti..tapi korang le harta mama yang paling berharga..

3 comments:

fazilzura said...

kahhh ni sume penangan upin ipin ni.. akil pun now dh start nak blajo pasang DVD sdiri kat pc toki dia.. kalau rosak mau nangis toki dia , cz toki dia selalu wat keje2 arkitek dia dlm pc tu ... aku plak , dok bz fb and tenet kat lappy baru pak ajil... DVD tu plak x leh nk pasang kat dvd player kat tv.. rosak kut.. dh 10 kali 1 hari psng .. mana idok nye

FaizAmYAirieL said...

smg masin mulut mak korg nih..smg jadik engineer bile beso nnt..ehehee

FaizAmYAirieL said...

smg masin mulut mak korg nih..smg jadik engineer bile beso nnt..ehehee