~Jom turun berat badan cara jimat, selamat & mudah!~

Friday, November 6, 2009

~Birthday Cupcakes Fondant~






Haaaaa..ni order terbaru..jenuh aku menggentel kareter2 kartun ni..hehe..ni cupcakes birthday fondant..mula2 customer aku nk design sweet2 je..tp memandangkan aku nk bg lain dr yg lain so aku wat le lain sbb cupcakes ni utk gift bg kat hubby dia..thanks to Hafsha USM..aku pun try le buat step by step karekter dr zmn2 bercinta, kahwin, peknen smpi dpt anak..hehehehe..so nmpk le menarik sikit kn..

5 comments:

Fiza Nordin said...

her,mmg sgt2 kiut & sweetttttt!!!

ai said...

woi!!!

sangat cute & kretip..

(kalau la aku bleh order kek camni kasi kat laki aku esok sempena anibersari aku...huhuhu :( )

*MaMa HeRdA* said...

k.za>> tq k.za..hehe..jenuh aku..sampai tension..hahaha

k.ai>> alaaa k.aii..aku sgt hepy klu aku dpt buatkn utk ko...tp apakan dayaaaaa...

alyyani said...

walaweh, mmg sweet sgt bday cake nih. menggamit memori gitu. tgk pun da tau gmbr dari bercinta, kawen, pregnant & ade anak. kreatif sungguh kamu..

*MaMa HeRdA* said...

hehe..tq alyy..alhamdulillah...hasil menjadi..hehehe..